DANSK KARATE FORBUND søger en deltidsbredde- og udviklingskonsulent til klub- og forbundsudvikling

Vil du være med til at forme et forbund under udvikling? Og er du engageret og formår at arbejde selvstændigt.

Dansk Karate Forbund organiserer mere end 100 klubber og har ca. 12.000 medlemmer på landsplan. Som en del af DKarF’s strategi på breddeområdet for udvikling af forbundet, dets klubber, samt sporten på landsplan, har forbundet brug for en dygtig og selvstændig bredde- og udviklingskonsulent. Over de næste fire år skal DKarF udvikle breddemiljøet, og skabe større og stærkere klubber med et stærkt forbundsengagement.

DINE OPGAVER

• Klubbesøg med henblik på klubudvikling

• Praktisk hjælp til at styrke klubber og igangsætte deres udvikling, herunder igangsætning af klubprojekter og trænerrekruttering

• Synliggørelse af forbundets tilbud, og at forankre disse hos klubberne

• Øget forbundsengagement i klubberne, herunder en stigning i antallet af A- og B-licensklubber, og bistå med udarbejdelse af klubudviklingsstrategi

• Udvikling og etablering af skole/foreningssamarbejde

• Tværfagligt samarbejde med andre forbund

HVAD LÆGGER VI VÆGT PÅ

• Du er initiativrig, engageret, og udadvendt

• Viden om og praktisk erfaring med foreningsarbejde

• Kan arbejde selvstændigt og med mange sideløbende projekter

• Gode kommunikationsevner

• Du er praktiker, men evner også det strategisk arbejde

• Fleksibel omkring arbejdstidstilrettelæggelse, da du skal være indstillet på, at en del af arbejdstiden kan ligge i eftermiddags-/aftentimer og weekender.

HVAD KAN VI TILBYDE

• Et spændende og udviklende job

• Høj indflydelse på dine arbejdsopgaver

• Fleksible arbejdstider og opgaver

• Et job med mulighed for en del national rejseaktivitet

• 20 - 30 timer om ugen

• Arbejdsplads på Dansk Karate Forbunds kontor i Idrættens Hus i Brøndby sammen med forbundets sekretær og sportschef.

PRAKTISK INFORMATION

Tiltrædelse snarest mulig.

Ansøgning, CV, og andre bilag sendes til info@danskkarateforbund.dk

Samtaler forventes afholdt snarest mulig.

For yderligere info kontakt sekretariatet ved Tejs Damkjær, info@danskkarateforbund.dk, eller bestyrelsesmedlem Nicklas L Frederiksen, nlfr@zbc.dk.