Katrine Pedersen og hendes træner Bo Pedersen vender i dag mod Minsk, i Hviderusland for at deltage i the European Games. Det er sæsonens sidste turnering, og efter samarbejde med Team Danmark og Dansk Karate Forbund er Katrine klar til at komme på arealet på lørdag. De indledende runder i -68 senior kvinder klassen bliver afgjort lørdag formiddag kl. 10:55 lokal tid (i Minsk er de en time foran), og disse vil blive sendt direkte på DR2 kl. 9:55 i Danmark.

DR har lavet en mini-temaside om European Games, som hver morgen bliver opdateret med danskere i aktion og en sendeplan for EG på DR2 og DRTV. Du kan se det samlede oversigt over udsendelser her:

[https://www.dr.dk/live/nyheder/sporten/european-games](https://www.dr.dk/live/nyheder/sporten/european-games)

European games er arrangeret af sammenslutningen af de europæiske komiteer. Det er anden gang, at legene bliver afholdt. Sidste gang fandt legene sted i Baku i 2015, hvor at Danmark havde Christopher Rohde repræsenteret i herre kata. Der er 15 forskellige idrætsgrene repræsenteret med i alt 4000 udøvere heraf er der 96 karateudøvere i 12 klasser.

Dansk Karate er desuden repræsenteret ved Jan Christoffersen, som er en af de få dommere, som er blevet udvalgt til at dømme ved legene.

Vi ser frem til en rigtig god oplevelse ved de europæiske lege.