Katrine slår VM bronzevinder, men 2. runde blev desværre endestationen ved efterårets første Premier League.

Hele karate eliten er i disse dage samlet i Tokyo, for at deltage ved Karate1 - Premier League. Dette er verdens største internationale liga.

Sidste års VM bronze vinder, den 27 årige Lamya Matoub fra Algeriet, var Katrines modstander i første runde. Katrine følte sig i et fremragende gear, og bragte sig hurtigt foran.

I næste runde virkede Katrine ikke helt klar, og den hurtigt frembrusende Melissa Bratic fra Canada løb med sejren.

- Det var en rigtig god første kamp, og vi fik afprøvet et par ændringer, det var super fedt, og jeg vinder 4-1. Men da jeg går i anden kamp, er der et par rigtig dumme standard starter som der fejles på. Det er pisse ærgerligt, for jeg havde virkelig fat i vigtige aspekter i denne kamp. Så jeg tænker, vi lige skal hjem, og genopfriske startrutinen. Men alt i alt så er vi på helt rette vej, fortæller en skuffet Katrine.

Ingen senior VM i 2019

VM for senior afholdes kun i lige år, dermed skal Katrine udelukkende koncentrere sig om liga konkurrencerne i dette efterår. Men det er et hektisk rejseprogram, Katrine og hendes træner Bo Pedersen har. Når de kommer retur fra Japan, står den på ganske få træningsdage, før retningen igen er imod varmere himmelstrøg. Næste konkurrence foregår 20. – 22. september i Santiago i Chile. Samme sted som også U21 VM foregår. Blot senere på året.