Stort tillykke til:

Emma Kaas Ærenlund
Fie Gravengaard Lund

Stor dansk succes ved U21 EM i Sochi
Danmark gjorde sig igen bemærket ved det netop overståede U21 EM i Sochi, Rusland. Med 10 medaljekampe og 6 medaljer var mesterskaberne absolut en succes for det danske karatelandshold, som nu igen kan bryste sig af, at have en Europamester, idet Michel Corbalan gik hele vejen i U21 -84kg.
16. februar 2018

Tilskud fra breddepuljen, part 16: Træningslejr Egedal Karate Klub6. februar 2018

Tilskud fra breddepuljen, part 17: Allerød Karate Dojo klubmesterskab6. februar 2018

Tilskud fra breddepuljen, part 15: Sportskarate Cup 20. maj 201730. januar 2018

Shobu Ippon uddannelse30. januar 2018

Gældende fra foråret 2018 - I det følgende kan du læse om de første skridt der skal tages, når du vil optages på landsholdet eller talentcentrene
24. januar 2018

1.indkaldelse til Generalforsamling
Lørdag d.19.maj afholdes der Generalforsamling i Ishøj. Læs i 1.indkaldelse hvem som er på valg.
22. januar 2018

Angående DM
Bestyrelsen informerer:

Til det kommende DM i Holstebro vil det være muligt for kæmpere at deltage i både wkf-kumite samt shobu ippon.

Bestyrelsen glæder sig til at se alle klubberne dyste ved forbundets flagskib, som løber af stablen 23.-25.marts i Gråkjær Arena.
18. januar 2018

Greve Karate Klub dannede rammen for forbundets Licensinstruktørkursus. 19 kursister bestod den afsluttende prøve
14. januar 2018

DEN STORE ELITESAMLING
Lørdag den 6. januar afholder Dansk Karate Forbund en stor fælles samling for alle landshold og talentcentre
18. december 2017

Dansk Karate Forbund får 252.000 kroner i Team Danmark-støtte i en satsning frem mod OL i 2020.
Dansk Karate Forbund var eneste nye forbund på listen over specialforbund, der i 2018 kan se frem til at modtage støtte fra Team Danmark.
13. december 2017

Danmark vandt VM guld og VM sølv
Lørdag den 28. oktober 2017 blev en historisk dag for dansk karate. 35 år efter den første danske VM-medalje kom i hus, vandt vi både en VM-sølv og en VM-medalje af fineste karat.
27. november 2017

Sølv til Katrine på Okinawa
Katrine Pedersen viste endnu engang verdensklasse da hun ved Karate 1 - Serie A på Okinawa kæmpede en flot sølvmedalje i hus.
27. november 2017

Nye Børneinstruktører
Stort tillykke til de 19 instruktører som nu kan kalde sig Børneinstruktører under DKarF
13. november 2017

Samarbejdsaftale med DAI
DKarF og DAI har indgået en ny aftale, som er istandsat gennem DIF. Det er en fornuftig aftale som kommer begge parter til gode.
7. november 2017

Søg tilskud som stævnearrangør
Har du afholdt stævne i 2017 kan du søge tilskud gennem forbundet. Ansøgningsfrist er 1.dec.
13. oktober 2017

Katrine vinder guld til karate 1 med en virkelig suveræn præstation i Salzburg
Danskerne havde sus i handskerne til Karate1 - Serie A i Salzburg, og Katrine røg helt til tops
9. oktober 2017

ABC - ny medlemsstruktur
Som besluttet på generalforsamlingen indfører forbundet differentieret medlemskab fra 1.januar 2018.
27. september 2017

Ny pulje med midler til klubberne
Læs om den initiativpulje og deadline for breddepuljen
20. september 2017

Danmark blandt de bedste i hård international konkurrence i Luxembourg
Lion Cup, stævnet i Luxembourg, som alle vil være med til, er netop blevet afholdt, og de danske kæmpere gjorde det fænomenalt.
19. september 2017