Retningslinjer for indberetning af points

A) Til udtagelsesstævnerne tæller kun de points som er optjent i den klasse (alder og vægt) man søger udtagelse i. Points kan IKKE overføres på tværs af alder-og vægtklasse. Landstrænerne kigger dog alligevel på samlet resultatliste når de skal give en rating.                                                                                                                                                       

Eneste undtagelse, er at senior-resultater også kan bruges (til U21 udtagelse for kumite samt til U21 og juniorudtagelse for kata).

Det er kun det mest pointgivende resultat (inklusiv antal vundne kampe) som vil blive vurderet. Man må gerne skrive flere resultater på indberetningsskemaet fra samme stævne, landstrænerne vil automatisk kun tage det mest relevante og mest pointgivende.                                          

Åben klasse tæller ikke med i kumite (med mindre at vægtklasserne i en aldersgruppe er slået sammen af arrangørerne og den derfor i praksis er åben).                                                                          

eksempel: du søger udtagelse som kadet men kan også deltage i junior - kun kadet-resultatet tæller med                                                                                                                                              

- eksempel: du søger udtagelse som ungsenior men klarer dig bedre i senior - du kan bruge dit senior-resultat   

- eksempel: du kan kun stille op i kadet selvom du søger en junior-plads - denne er tricky. Du kan som udgangspunkt ikke bruge dit kadetresultat til noget, med mindre din direkte modstander også kun kunne deltage som kadet.

B) Hvilke klasser kan man tilmelde sig? Man må kun tilmelde sig de klasser, som arrangøren giver lov til. Klubberne må ikke søge dispensation hos arrangør. Eliteudvalget vil søge om dispensation hos udtagelsesstævnerne for hele landsholdet. Hvis der opnås dispensation, bliver denne mulighed tilgængelig for dem (og kun dem) der melder sig til gennem profilen: ”National Team Denmark” gennem forbundet.

C) Hvornår er man i top 8/top 16? Der er to veje til disse placeringer. Den ene er standard WKF og opnås gennem opsamlingen. Den anden vej er ved at vinde kampe og så blive slået ud i kvartfinale (top 8) eller ottendedelsfinale (top 16).

D) Man skal vinde mindst 1 kamp før at stævnet giver points.

E) Bye-kampe?  Som udgangspunkt tæller bye-kampe ikke med som en vunden kamp. Hvis din modstander tidligere har været på gulvet i pågældende pulje tæller kampen dog med selvom din modstander ikke møder op.                                                                                                                   

eksempel: din modstander har vundet 1 runde men trækker sig mod dig eksempelvis p.g.af en skade - kampen vil tælle med som vunden kamp.   

 eksempel: du har ingen modstander i første runde - kampen tæller ikke med

F) Kataer? Du må kun udføre kataer fra WKF's officielle kataliste til udtagelsesstævnerne, hvis dit resultat skal komme i betragtning i forhold til landshold og udtagelser.