Danske stævner godkendt af Dommerudvalget

Opdateret 17.november 2014

Eliteudvalget har i samarbejde med Dommerudvalget vedtaget at danske stævner kan være pointgivende til det danske landshold hvis de tilstræber at følge WKF-regler samt det danske konkurrenceregulativ.

Som udgangspunkt bliver danske stævner som overholder dette indplaceret som kategori 1 stævner (12 points for guldmedalje).

Hvis stævnerne indleder et samarbejde med Dommerudvalget (fx. sørger for at der er tatami chief på hver areal udsendt af dommerudvalget) kan de blive opgraderet til kategori 2 stævner (24 points for guldmedalje).

Vi håber derved at gøre det mere attraktivt for stævnearrangører at invitere forbundsdommere, hvilket hæver dommerniveauet og forhåbentlig tiltrækker flere kæmpere. Begge dele øger niveauet til stævnet og muliggør ydermere en større indtjening af points på dansk grund.

Vigtigt: det er kun åbne klasser eller danklasser som er pointgivende. Som altid kan der kun indrapporteres 1 resultat per stævne.

Ønsker man som stævnearrangør at få sit stævne på listen som enten kategori 1 eller 2 skal man kontakte Milan Holck Nielsen fra DommerudvalgetForeløbige godkendte danske stævner:

Sydhavspokalen (kategori 1)

Sydhavscup (kategori 1) - kun kata

Trolde Cup (kategori 1)

Herning Cup (kat 1)

Boble Cup (kat 1)

Kaizen Open (kategori 2)

Gladsaxe Karate Cup (kategori 2)


Ishøj Kata Cup (kategori 3) - ny kategori


Ishøj Kumite Cup (kategori 3) 

DM (kategori 3)