UPDATE – EM i Baku aflyses

Lørdag d. 14. marts

World Karate Federation meldte fredag d. 13. marts at årets EM, som skulle afholdes i Baku – er AFLYST på grund af Corona situationen.

Det danske karate landshold kommer dermed ikke til EM. Det europæiske mesterskab skulle have fundet sted i Baku, Azerbaijan fra d. 25. – 29. marts. Mesterskabet havde en meget vigtig rolle i forberedelserne for Danmark frem mod den endelige OL kvalifikation. Men aflysningen vil ikke resultatmæssigt påvirke de danske kæmperes chancer for at kvalificere sig til OL.

Se informationen fra WKF her:

De danske myndigheder opfordrede fredag den 13. marts, at man som dansker i udlandet rejser hjem hurtigst muligt. Medmindre man er bosat i udlandet. Samtidig frarådes alle ikke-nødvendige rejser i hele verden.

Dansk Karate Forbund opfordrer alle klubber til at følge regeringens tiltag og anbefalinger

Det betyder at har man påtænkt andet stævnedeltagelse, frarådes dette.

Omstændighederne vedrørende Corona udbruddet er omfattende, og påvirker os alle.

Bliv hjemme i Danmark.

Vis samfundssind, og pas godt på hinanden.

Hold dig løbende opdateret vedr. Corona her: