Bortgang af Soke Hirokazu Kanazawa

Soke Hirokazu Kanazawa 10. Dan var Chefinstruktør for SKIF og en af vor tids allerstørste karate personligheder, og en på tværs af alle stilarter anerkendt stormester. Soke Kanazawa er uddannet ved Takushoku Universitet, flere gange japansk mester og direkte elev af den moderne karates fader – Gichin Funakoshi. Soke Kanazawa har været en af hovedkræfterne i udbredelsen af karate internationalt og specielt i Europa, hvor han i en lang årrække opholdt sig. Soke Kanazawa havde som motto for sit lange virke indenfor karate haft at: KARATE ER FOR ALLE
– det er ikke kun en spændende konkurrencesport for de unge og fysisk stærke. Karate har noget at tilbyde alle – uanset alder og køn.

Soke Kanazawa underviste første gang i Danmark i 1982 og har siden været en hyppig gæst ved kurser her i landet.

Soke opnåede en sjælden status som levende legende.
Hans status som en stor legende vil stå til evig tid. Vores tanker går til Soke’s nære familie og venner.
Kondolancer sendes til familien og GHQ Japan.

Ferie på sekretariatet4. februar 2020

1.indkaldelse generalforsamling 2020
Lørdag d. 16.maj afholdes den ordinære generalforsamling i Idrættens Hus, Brøndby
31. januar 2020

22 årige Sofie Abild ender med en top 7 placering ved Paris Open
2020 startede med en top karate event. De allerdygtigste karate kæmpere var samlet i Paris til Karate 1 Premier League, for at indlede den sidste jagt på OL pladserne.
28. januar 2020

Udviklingskraftcenter i Kolding
Træningen er for kæmpere, der allerede er på Talentcenter Kumite Vest, samt kæmpere som klubberne gerne vil gøre klar til talentcenteroptagelse. Aldersgruppen er fra 10-17 år.
28. januar 2020

Bortgang af Vitus Bilking
Efter 16 års kamp med kræft, gik Shuri-ryus Kyoshi Vitus Bilking bort lørdag d. 28. december 2019.

Æret være hans minde.

3. januar 2020

God jul og godt nytår
Dansk Karate Forbund ønsker alle medlemsklubber en god jul og et godt nytår!
20. december 2019

Forbundets aktivitetskalender for 2020
Så er Dansk Karate Forbunds Kalender for 2020 klar! Klik på foto
11. december 2019

Bortgang af Soke Hirokazu Kanazawa
D. 9 December 2019 modtog vores karate verden den meget trist nyhed om Soke Hirokazu Kanazawas bortgang og beskeden om at Soke var sovet stille ind Søndag d. 8 December 2019.
10. december 2019

Nyt fra dommerudvalget
NKF Referee, nyt medlem af EKF Referee Commission og 2 nye WKF Referee A i kumite
2. december 2019

Allerød Karate Dojo vinder tur til Japan
Allerød Karate Dojo vinder en tur til Japan gennem SAS´ nye lancerede kampagne "Future Olympians"
18. november 2019

Erika vinder en VM bronze for ungdom i Chile
U21 landsholdet deltog med 20 kæmpere ved VM i Santiago, Chile fra den 23. – 27. oktober 2019. 85 nationer og 1250 kæmpere deltog ved mesterskabet.
1. november 2019

Bestyrelsens vision for fremtidens forbund
Tilføjelse af passivt medlemskab, ændringer i breddepuljen og for hvem, ny og billigere mini-karatelicens, indførelse af klippekortsystem, DM for 7-årige - læs meget mere her!
11. oktober 2019

Katrine vinder bronze ved Premier League i Moskva
Stærk succes, men samtidig også uheld i den danske trup!
7. oktober 2019

Karate1 Premier League 2019 – Denne gang Moskva
Danmark deltager med Michel Corbalan, Sofie Abild, Katrine Pedersen og Casper Lidegaard til weekendens Karate1 Premier League stævne i Moskva i Rusland.
4. oktober 2019

Storsejr til Katrine i første runde var ikke nok
Santiago, Chile – Karatens topliga er i fuld gang. Verdens absolutte elite er samlet til endnu en gang at dyste om placeringer i optakten til OL i 2020.
23. september 2019

Katrine slår VM bronzevinder, men 2. runde blev desværre endestationen ved efterårets første Premier League.
Hele karate eliten er i disse dage samlet i Tokyo, for at deltage ved Karate1 - Premier League. Dette er verdens største internationale liga.
8. september 2019

Gældende fra efteråret 2019 - I det følgende kan du læse om de første skridt der skal tages, når du vil optages på landsholdet eller talentcentrene
21. august 2019