Det har været et begivenhedsrigt efterår for de danske dommere.

Ved de netop afholdte Nordiske Mesterskaber i Kolding, var Katrine Voigt til dommerprøve i både kumite og kata. Katrine bestod med bravour og kan nu kalde sig NKF Referee. Nedenfor ses en glad og stolt Katrine med sin nye NKF badge.

En anden fremregende nyhed er, at Jan Christoffersen er blevet udnævnt til EKF Referee Commission med virkning fra den 18.11.2019.

Kæmpe stort tillykke med den største tillidspost man som dommer kan opnå i Europa. Yderst velfortjent efter det store stykke arbejde som Jan gennem tiden har lagt på alverdens tatamier.
Det er samtidig en cadeau til den måde vi arbejder med tingene i Danmark – så vi kan alle være stolte.

Og endnu en glædelig nyhed.

Dansk Karate Forbund kan nu bryste sig af at have to dommere med højeste licens i kumite.

Både Jan Christoffersen og Marcus Goodarzi bestod deres eksamen ved det netop overståede U21 VM i Santiago, Chile, og kan nu lægge en nyslået WKF Referee A i kumite til deres judge A i kata.

Det er et fantastisk resultat for dem og ikke mindst for forbundet.

Stort tillykke til dem begge.

Nedenfor et billede af de 2 nye WKF Referee A – og det nye medlem af EKF Referee Commission

Forbundets aktivitetskalender for 2020
Så er Dansk Karate Forbunds Kalender for 2020 klar! Klik på foto
11. december 2019

Bortgang af Soke Hirokazu Kanazawa
D. 9 December 2019 modtog vores karate verden den meget trist nyhed om Soke Hirokazu Kanazawas bortgang og beskeden om at Soke var sovet stille ind Søndag d. 8 December 2019.
10. december 2019

Nyt fra dommerudvalget
NKF Referee, nyt medlem af EKF Referee Commission og 2 nye WKF Referee A i kumite
2. december 2019

Allerød Karate Dojo vinder tur til Japan
Allerød Karate Dojo vinder en tur til Japan gennem SAS´ nye lancerede kampagne "Future Olympians"
18. november 2019

Erika vinder en VM bronze for ungdom i Chile
U21 landsholdet deltog med 20 kæmpere ved VM i Santiago, Chile fra den 23. – 27. oktober 2019. 85 nationer og 1250 kæmpere deltog ved mesterskabet.
1. november 2019

Bestyrelsens vision for fremtidens forbund
Tilføjelse af passivt medlemskab, ændringer i breddepuljen og for hvem, ny og billigere mini-karatelicens, indførelse af klippekortsystem, DM for 7-årige - læs meget mere her!
11. oktober 2019

Katrine vinder bronze ved Premier League i Moskva
Stærk succes, men samtidig også uheld i den danske trup!
7. oktober 2019

Karate1 Premier League 2019 – Denne gang Moskva
Danmark deltager med Michel Corbalan, Sofie Abild, Katrine Pedersen og Casper Lidegaard til weekendens Karate1 Premier League stævne i Moskva i Rusland.
4. oktober 2019

Storsejr til Katrine i første runde var ikke nok
Santiago, Chile – Karatens topliga er i fuld gang. Verdens absolutte elite er samlet til endnu en gang at dyste om placeringer i optakten til OL i 2020.
23. september 2019

Katrine slår VM bronzevinder, men 2. runde blev desværre endestationen ved efterårets første Premier League.
Hele karate eliten er i disse dage samlet i Tokyo, for at deltage ved Karate1 - Premier League. Dette er verdens største internationale liga.
8. september 2019

Gældende fra efteråret 2019 - I det følgende kan du læse om de første skridt der skal tages, når du vil optages på landsholdet eller talentcentrene
21. august 2019

- Her kommer 2. del af artiklen KARATE HAR EN KÆMPE CHANCE FORAN SIG – Men er Danmark klar på fremtiden?