Katrine vinder bronze ved Premier League i Moskva

Stærk succes for Katrine, men samtidig også uheld i den danske trup.

Turneringen Karate1 - Premier League er nået sit næstsidste stop for i år. Denne gang var det byen Moskva, som var vært. Endnu en gang var karateeliten samlet om de vigtige placering i OL kapløbet.

En yderst spændende bronzekamp som ender 4-4. Men Katrine har fordelsreglen ”senshu” og vinder.
Efter et par gode indledende runder, og en overbevisende stil i opsamlingen, var det nu tid til at kæmpe mod Marina Rakovic fra Montenegro.

- Vi havde set hendes lange rækkevidde, så jeg var klar på at ødelægge hendes forberedelse. Jeg finder også hurtigt selv afstanden, og kommer foran, fortæller en meget glad Katrine efter kampen.
Det er så fedt at komme igennem til de her konkurrencer. Vi arbejder benhårdt hele tiden. Så det er virkelig rart, når ting de lykkes.

Katrine står nu foran et par uger hjemme i Danmark, efter have rejst jorden rundt siden sæson start. Hendes sidste stævner er i november, hvor både Nordiske mesterskaber og sidste Premier League konkurrence løber af stablen.

Et ærgerligt uheld i den danske trup
Sideløbende med at Katrine kæmpede i sine indledende runder, var også Michel Corbalan i kamp.
Han mødte Georgios Tzanos fra Grækenland. Michel havde fint styr på kampen, og havde føring 2-0 efter at have lavet to-point scoring fra infight ca. halvvejs inde i kampen. Da der er ca. 30 sek. tilbage prøver grækeren at lave et baglæns spark. Det ser Michel og lukker afstanden. Men sparket rammer Michels knæ, og han kan derfor ikke fortsætte kampen.

- Samaritterne mener korsbåndet som minimum er sprunget, og sender os på hospitalet. Her bliver Michel undersøgt. Men vi får ikke rigtig noget oprigtig svar. Lægerne mener at ledbåndene forstrukket. De putter ham i gips og bandage. Vi krydser fingre for det bare er det, lyder det fra den danske trup.