Storsejr til Katrine i første runde var ikke nok

Santiago, Chile – Karatens topliga er i fuld gang. Verdens absolutte elite er samlet til endnu en gang at dyste om placeringer i optakten til OL i 2020.

I den forgange weekend stod slaget i den sydamerikanske storby Santiago. Katrine Pedersen møder i første runde New Zealandske Amy Thomason, der som type er en god udfordring.

Katrine løser opgaven rigtig flot, og kæmper sin egen kamp, og kommer derfor hurtig foran til 2-0. og får virkelig åbnet op får værktøjskassen. Katrine holder momentum og kæmper kampen helt færdig, inden tiden løber ud. Den bliver 8-0.

I anden kamp møder Katrine Jou Chao fra Kinesisk Taipei (Taiwan).

- Hun er en kæmper som står med højre side forrest. Hun har et par angreb, som jeg har haft stort fokus på at lukke ned for. Så den del af kampen går rigtig godt. Herefter opstår der to situationer hvor min modstander får 2 flag og jeg får 1, og kampen ender 0-2, fortæller en lettere frustreret Katrine.

Katrine kæmper utrolig hårdt og offensivt helt til slut sekundet. Hun fremprovokerer 1 flag yderligere 2 gange.

- Jeg var besluttet på at gå hele vejen, og mener klart at jeg stod overfor, at slå helt igennem. Det er super frustrerende, når det så ikke lykkedes. men nogen gange så skal man huske, at det ikke ville være spændende og værd at vinde, hvis det var let, siger Katrine til slut.

Ferie på sekretariatet12. oktober 2019

Bestyrelsens vision for fremtidens forbund
Tilføjelse af passivt medlemskab, ændringer i breddepuljen og for hvem, ny og billigere mini-karatelicens, indførelse af klippekortsystem, DM for 7-årige - læs meget mere her!
11. oktober 2019

Katrine vinder bronze ved Premier League i Moskva
Stærk succes, men samtidig også uheld i den danske trup!
7. oktober 2019

Karate1 Premier League 2019 – Denne gang Moskva
Danmark deltager med Michel Corbalan, Sofie Abild, Katrine Pedersen og Casper Lidegaard til weekendens Karate1 Premier League stævne i Moskva i Rusland.
4. oktober 2019

Storsejr til Katrine i første runde var ikke nok
23. september 2019

Katrine slår VM bronzevinder, men 2. runde blev desværre endestationen ved efterårets første Premier League.
Hele karate eliten er i disse dage samlet i Tokyo, for at deltage ved Karate1 - Premier League. Dette er verdens største internationale liga.
8. september 2019

Dialogmøde om fremtidens karatetræning af børn og unge
Vi inviterer ALLE trænere til åbent dialogmøde om vores kommende ATK søndag den 17. November 2019 kl. 13-16
Idrættens Hus, Brøndby. Se invitation.
28. august 2019

Gældende fra efteråret 2019 - I det følgende kan du læse om de første skridt der skal tages, når du vil optages på landsholdet eller talentcentrene
21. august 2019

- Her kommer 2. del af artiklen KARATE HAR EN KÆMPE CHANCE FORAN SIG – Men er Danmark klar på fremtiden?