Storsejr til Katrine i første runde var ikke nok

Santiago, Chile – Karatens topliga er i fuld gang. Verdens absolutte elite er samlet til endnu en gang at dyste om placeringer i optakten til OL i 2020.

I den forgange weekend stod slaget i den sydamerikanske storby Santiago. Katrine Pedersen møder i første runde New Zealandske Amy Thomason, der som type er en god udfordring.

Katrine løser opgaven rigtig flot, og kæmper sin egen kamp, og kommer derfor hurtig foran til 2-0. og får virkelig åbnet op får værktøjskassen. Katrine holder momentum og kæmper kampen helt færdig, inden tiden løber ud. Den bliver 8-0.

I anden kamp møder Katrine Jou Chao fra Kinesisk Taipei (Taiwan).

- Hun er en kæmper som står med højre side forrest. Hun har et par angreb, som jeg har haft stort fokus på at lukke ned for. Så den del af kampen går rigtig godt. Herefter opstår der to situationer hvor min modstander får 2 flag og jeg får 1, og kampen ender 0-2, fortæller en lettere frustreret Katrine.

Katrine kæmper utrolig hårdt og offensivt helt til slut sekundet. Hun fremprovokerer 1 flag yderligere 2 gange.

- Jeg var besluttet på at gå hele vejen, og mener klart at jeg stod overfor, at slå helt igennem. Det er super frustrerende, når det så ikke lykkedes. men nogen gange så skal man huske, at det ikke ville være spændende og værd at vinde, hvis det var let, siger Katrine til slut.

1.indkaldelse generalforsamling 2020
Lørdag d. 16.maj afholdes den ordinære generalforsamling i Idrættens Hus, Brøndby
31. januar 2020

22 årige Sofie Abild ender med en top 7 placering ved Paris Open
2020 startede med en top karate event. De allerdygtigste karate kæmpere var samlet i Paris til Karate 1 Premier League, for at indlede den sidste jagt på OL pladserne.
28. januar 2020

Udviklingskraftcenter i Kolding
Træningen er for kæmpere, der allerede er på Talentcenter Kumite Vest, samt kæmpere som klubberne gerne vil gøre klar til talentcenteroptagelse. Aldersgruppen er fra 10-17 år.
28. januar 2020

Bortgang af Vitus Bilking
Efter 16 års kamp med kræft, gik Shuri-ryus Kyoshi Vitus Bilking bort lørdag d. 28. december 2019.

Æret være hans minde.

3. januar 2020

God jul og godt nytår
Dansk Karate Forbund ønsker alle medlemsklubber en god jul og et godt nytår!
20. december 2019

Forbundets aktivitetskalender for 2020
Så er Dansk Karate Forbunds Kalender for 2020 klar! Klik på foto
11. december 2019

Bortgang af Soke Hirokazu Kanazawa
D. 9 December 2019 modtog vores karate verden den meget trist nyhed om Soke Hirokazu Kanazawas bortgang og beskeden om at Soke var sovet stille ind Søndag d. 8 December 2019.
10. december 2019

Nyt fra dommerudvalget
NKF Referee, nyt medlem af EKF Referee Commission og 2 nye WKF Referee A i kumite
2. december 2019

Allerød Karate Dojo vinder tur til Japan
Allerød Karate Dojo vinder en tur til Japan gennem SAS´ nye lancerede kampagne "Future Olympians"
18. november 2019

Erika vinder en VM bronze for ungdom i Chile
U21 landsholdet deltog med 20 kæmpere ved VM i Santiago, Chile fra den 23. – 27. oktober 2019. 85 nationer og 1250 kæmpere deltog ved mesterskabet.
1. november 2019

Bestyrelsens vision for fremtidens forbund
Tilføjelse af passivt medlemskab, ændringer i breddepuljen og for hvem, ny og billigere mini-karatelicens, indførelse af klippekortsystem, DM for 7-årige - læs meget mere her!
11. oktober 2019

Katrine vinder bronze ved Premier League i Moskva
Stærk succes, men samtidig også uheld i den danske trup!
7. oktober 2019

Karate1 Premier League 2019 – Denne gang Moskva
Danmark deltager med Michel Corbalan, Sofie Abild, Katrine Pedersen og Casper Lidegaard til weekendens Karate1 Premier League stævne i Moskva i Rusland.
4. oktober 2019

Storsejr til Katrine i første runde var ikke nok
23. september 2019

Katrine slår VM bronzevinder, men 2. runde blev desværre endestationen ved efterårets første Premier League.
Hele karate eliten er i disse dage samlet i Tokyo, for at deltage ved Karate1 - Premier League. Dette er verdens største internationale liga.
8. september 2019

Gældende fra efteråret 2019 - I det følgende kan du læse om de første skridt der skal tages, når du vil optages på landsholdet eller talentcentrene
21. august 2019