Katrine slår VM bronzevinder, men 2. runde blev desværre endestationen ved efterårets første Premier League.

Hele karate eliten er i disse dage samlet i Tokyo, for at deltage ved Karate1 - Premier League. Dette er verdens største internationale liga.

Sidste års VM bronze vinder, den 27 årige Lamya Matoub fra Algeriet, var Katrines modstander i første runde. Katrine følte sig i et fremragende gear, og bragte sig hurtigt foran.

I næste runde virkede Katrine ikke helt klar, og den hurtigt frembrusende Melissa Bratic fra Canada løb med sejren.

- Det var en rigtig god første kamp, og vi fik afprøvet et par ændringer, det var super fedt, og jeg vinder 4-1. Men da jeg går i anden kamp, er der et par rigtig dumme standard starter som der fejles på. Det er pisse ærgerligt, for jeg havde virkelig fat i vigtige aspekter i denne kamp. Så jeg tænker, vi lige skal hjem, og genopfriske startrutinen. Men alt i alt så er vi på helt rette vej, fortæller en skuffet Katrine.

Ingen senior VM i 2019

VM for senior afholdes kun i lige år, dermed skal Katrine udelukkende koncentrere sig om liga konkurrencerne i dette efterår. Men det er et hektisk rejseprogram, Katrine og hendes træner Bo Pedersen har. Når de kommer retur fra Japan, står den på ganske få træningsdage, før retningen igen er imod varmere himmelstrøg. Næste konkurrence foregår 20. – 22. september i Santiago i Chile. Samme sted som også U21 VM foregår. Blot senere på året.

Bortgang af Vitus Bilking
Efter 16 års kamp med kræft, gik Shuri-ryus Kyoshi Vitus Bilking bort lørdag d. 28. december 2019.

Æret være hans minde.

3. januar 2020

God jul og godt nytår
Dansk Karate Forbund ønsker alle medlemsklubber en god jul og et godt nytår!
20. december 2019

Forbundets aktivitetskalender for 2020
Så er Dansk Karate Forbunds Kalender for 2020 klar! Klik på foto
11. december 2019

Bortgang af Soke Hirokazu Kanazawa
D. 9 December 2019 modtog vores karate verden den meget trist nyhed om Soke Hirokazu Kanazawas bortgang og beskeden om at Soke var sovet stille ind Søndag d. 8 December 2019.
10. december 2019

Nyt fra dommerudvalget
NKF Referee, nyt medlem af EKF Referee Commission og 2 nye WKF Referee A i kumite
2. december 2019

Allerød Karate Dojo vinder tur til Japan
Allerød Karate Dojo vinder en tur til Japan gennem SAS´ nye lancerede kampagne "Future Olympians"
18. november 2019

Erika vinder en VM bronze for ungdom i Chile
U21 landsholdet deltog med 20 kæmpere ved VM i Santiago, Chile fra den 23. – 27. oktober 2019. 85 nationer og 1250 kæmpere deltog ved mesterskabet.
1. november 2019

Bestyrelsens vision for fremtidens forbund
Tilføjelse af passivt medlemskab, ændringer i breddepuljen og for hvem, ny og billigere mini-karatelicens, indførelse af klippekortsystem, DM for 7-årige - læs meget mere her!
11. oktober 2019

Katrine vinder bronze ved Premier League i Moskva
Stærk succes, men samtidig også uheld i den danske trup!
7. oktober 2019

Karate1 Premier League 2019 – Denne gang Moskva
Danmark deltager med Michel Corbalan, Sofie Abild, Katrine Pedersen og Casper Lidegaard til weekendens Karate1 Premier League stævne i Moskva i Rusland.
4. oktober 2019

Storsejr til Katrine i første runde var ikke nok
Santiago, Chile – Karatens topliga er i fuld gang. Verdens absolutte elite er samlet til endnu en gang at dyste om placeringer i optakten til OL i 2020.
23. september 2019

8. september 2019

Gældende fra efteråret 2019 - I det følgende kan du læse om de første skridt der skal tages, når du vil optages på landsholdet eller talentcentrene
21. august 2019