Katrine Pedersen og hendes træner Bo Pedersen vender i dag mod Minsk, i Hviderusland for at deltage i the European Games. Det er sæsonens sidste turnering, og efter samarbejde med Team Danmark og Dansk Karate Forbund er Katrine klar til at komme på arealet på lørdag. De indledende runder i -68 senior kvinder klassen bliver afgjort lørdag formiddag kl. 10:55 lokal tid (i Minsk er de en time foran), og disse vil blive sendt direkte på DR2 kl. 9:55 i Danmark.

DR har lavet en mini-temaside om European Games, som hver morgen bliver opdateret med danskere i aktion og en sendeplan for EG på DR2 og DRTV. Du kan se det samlede oversigt over udsendelser her:

[https://www.dr.dk/live/nyheder/sporten/european-games](https://www.dr.dk/live/nyheder/sporten/european-games)

European games er arrangeret af sammenslutningen af de europæiske komiteer. Det er anden gang, at legene bliver afholdt. Sidste gang fandt legene sted i Baku i 2015, hvor at Danmark havde Christopher Rohde repræsenteret i herre kata. Der er 15 forskellige idrætsgrene repræsenteret med i alt 4000 udøvere heraf er der 96 karateudøvere i 12 klasser.

Dansk Karate er desuden repræsenteret ved Jan Christoffersen, som er en af de få dommere, som er blevet udvalgt til at dømme ved legene.

Vi ser frem til en rigtig god oplevelse ved de europæiske lege.

Hvordan får vi flere nye medlemmer?
Sådan fik Allerød Karate Dojo 64 nye medlemmer via Facebook.
26. februar 2020

1.indkaldelse generalforsamling 2020
Lørdag d. 16.maj afholdes den ordinære generalforsamling i Idrættens Hus, Brøndby
31. januar 2020

22 årige Sofie Abild ender med en top 7 placering ved Paris Open
2020 startede med en top karate event. De allerdygtigste karate kæmpere var samlet i Paris til Karate 1 Premier League, for at indlede den sidste jagt på OL pladserne.
28. januar 2020

Udviklingskraftcenter i Kolding
Træningen er for kæmpere, der allerede er på Talentcenter Kumite Vest, samt kæmpere som klubberne gerne vil gøre klar til talentcenteroptagelse. Aldersgruppen er fra 10-17 år.
28. januar 2020

Bortgang af Vitus Bilking
Efter 16 års kamp med kræft, gik Shuri-ryus Kyoshi Vitus Bilking bort lørdag d. 28. december 2019.

Æret være hans minde.

3. januar 2020

God jul og godt nytår
Dansk Karate Forbund ønsker alle medlemsklubber en god jul og et godt nytår!
20. december 2019

Forbundets aktivitetskalender for 2020
Så er Dansk Karate Forbunds Kalender for 2020 klar! Klik på foto
11. december 2019

Bortgang af Soke Hirokazu Kanazawa
D. 9 December 2019 modtog vores karate verden den meget trist nyhed om Soke Hirokazu Kanazawas bortgang og beskeden om at Soke var sovet stille ind Søndag d. 8 December 2019.
10. december 2019

Nyt fra dommerudvalget
NKF Referee, nyt medlem af EKF Referee Commission og 2 nye WKF Referee A i kumite
2. december 2019

Allerød Karate Dojo vinder tur til Japan
Allerød Karate Dojo vinder en tur til Japan gennem SAS´ nye lancerede kampagne "Future Olympians"
18. november 2019

Erika vinder en VM bronze for ungdom i Chile
U21 landsholdet deltog med 20 kæmpere ved VM i Santiago, Chile fra den 23. – 27. oktober 2019. 85 nationer og 1250 kæmpere deltog ved mesterskabet.
1. november 2019

Bestyrelsens vision for fremtidens forbund
Tilføjelse af passivt medlemskab, ændringer i breddepuljen og for hvem, ny og billigere mini-karatelicens, indførelse af klippekortsystem, DM for 7-årige - læs meget mere her!
11. oktober 2019

Katrine vinder bronze ved Premier League i Moskva
Stærk succes, men samtidig også uheld i den danske trup!
7. oktober 2019

Karate1 Premier League 2019 – Denne gang Moskva
Danmark deltager med Michel Corbalan, Sofie Abild, Katrine Pedersen og Casper Lidegaard til weekendens Karate1 Premier League stævne i Moskva i Rusland.
4. oktober 2019

Storsejr til Katrine i første runde var ikke nok
Santiago, Chile – Karatens topliga er i fuld gang. Verdens absolutte elite er samlet til endnu en gang at dyste om placeringer i optakten til OL i 2020.
23. september 2019

Katrine slår VM bronzevinder, men 2. runde blev desværre endestationen ved efterårets første Premier League.
Hele karate eliten er i disse dage samlet i Tokyo, for at deltage ved Karate1 - Premier League. Dette er verdens største internationale liga.
8. september 2019

Gældende fra efteråret 2019 - I det følgende kan du læse om de første skridt der skal tages, når du vil optages på landsholdet eller talentcentrene
21. august 2019