Send klubbens piger på camp

DIF åbner for en ny runde, hvor foreninger kan søge penge til en DIF og Always #LikeAGirl Camp, som giver piger en unik oplevelse med idrætten som omdrejningspunkt.

Fra mandag den 18.02 2019 får alle idrætsforeninger under DIF igen mulighed for at søge om økonomisk støtte til at afholde pigecamps og give teenagepiger en stor oplevelse med idræt.
DIF har indgået et partnerskab med Procter & Gamble, der står bag produktet Always, og sammen lancerer de en kampagne, som har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.

”Første runde i efteråret var en klokkeklar succes, hvor 78 foreninger fik midler til at afholde pigecamps, og tilbagemeldingerne fra disse camps var utroligt positive. I alt 1100 piger deltog og 150 nye piger meldte sig efterfølgende ind i en forening. Derfor er vi glade for at kunne genåbne puljen i samarbejde med Always,” siger DIF-konsulent Helle Carlsen.

En DIF og Always #LikeAGirl Camp har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.

”Ved at afholde en pigecamp kan man som forening give teenagepiger en helt unik oplevelse på pigernes egne præmisser, og hvor det sociale kommer i første række. Teenagepiger har brug for positive erfaringer med idrætten, og dem kan de få i foreningen sammen med gode kammerater og med trænere, der forstår deres hvad der er vigtigt for dem. En pigecamp kan være netop den oplevelse, der betyder, at pigerne bliver i foreningen eller måske endda begynder med at gå til idræt, fordi de fik lyst til det på campen,” siger Helle Carlsen.

Alle foreninger under DIF som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år kan søge. Der er åbent for ansøgninger fra mandag den 18.02 2019 til søndag den 17.03.2019.
Campen kan afholdes fra den 1.april 2019 og skal være afholdt den 31.12.2019

Der kan søges om op til 10.000 kr. som maksimum, hvis campen har en overnatning. For camps uden overnatning er maksimumbeløbet 6.000 kr.

Alle piger modtager en T-shirts og en ”goodie bag” fra Always. Trænerne får adgang til gratis e-læringskursus ” Pigetræner” samt link til relevant materiale for pigetrænerrollen.

Pengene må bruges til at dække forplejnings- og overnatningsudgifter samt andre småfornødenheder. Der gives ikke tilskud til rejser, stævnedeltagelse, honorar til trænere el.lign.

Det bevilgede beløb udbetales efter campen når der er indsendt en elektronisk evaluering.

Ansøg og læs mere på www.dif.dk/always.

Hvis I har yderligere spørgsmål omkring afholdelsen og tilmeldingen af #Likeagirl Camp, så kan I kontakte bredde- og udviklingskonsulenten, Nanna Skov, på:konsulent@danskkarateforbund.dk