Danmark er fascineret over vores karate ungdom!

29 danske ungdomsatleter klar til Karate EM på hjemmebane, som skydes igang fredag d. 8. februar.

I de danske nyhedsmedier får ungdommen altid et hak over tuden, for at glemme respekt for omverdenen, for at isolere sig fra fællesskaber og for ikke kunne være klar til den fremtid, der står foran dem. Men ikke vores ungdom!

Dansk Karate Forbund har et landshold der er fyldt med passion! Som er dedikerede og målrettet. Og som alle er vokset op med ord som respekt, disciplin og ydmyghed - som var det ganske naturligt. Det gør dette landshold helt unik.

Hele Karate Danmark har længe ventet i spænding på at få EM på hjemmebane, og nu sker det endeligt. Der er blevet knoklet i kulissen, for at få det hele klart, og nu er Danmark klar til at tage imod i alt 1091 atleter fordelt på 51 nationer.

Det sættes for alvor igang fredag d. 8. Februar, og varer frem til den 10. Februar i den prægtige hal Gigantium i Aalborg. Fællesskabet vil være i højsædet, når netop Aalborg danner rammen for at vise karate frem til Danmark.

Respekt, disciplin og ydmyghed

Det er de 3 ord som unægteligt følger med, når snakken går på karate. Dernæst så kommer selvfølgelig snakken på bælterne. Men karate er også en sport, hvor konkurrencen er i højsædet. Karate er på OL programmet for første gang i Tokyo 2020. Der er en meget tydeligt fascination over karate, og hvad der sker med en person, når det kommer på visitkortet. Der er uundgåeligt en form for respekt. Uanset hvilken virkelighed du befinder dig i. Karate gør noget ved dig.

For Karate er netop er alt andet end en normalt sport, og det ved vi jo alle sammen godt!

Karate er en kampsport, som bringer noget til bordet, som ingen andre sportsgrene bringer med.

Uanset hvor man er i Danmark, eller i hvilken afkrog af sportsverdenen man befinder sig, så følger de 3 ord med igen og igen, når snakken falder på karate.

Det er de 3 ord som selv de allermest etablerede sportsgrene hungrer efter at have. Respekt, disciplin og ydmyghed.

Og vi har dem, helt naturligt og er vokset op med dem.

Det er de 3 ord som alle forældre, lærere, ledere ville ønske ungdommen idag var kendt for. Men det er den ikke. Men det er de 3 ord vi vil se igen og igen som handlinger, når ungdommen går på gulvet, og viser denne fantastiske sport frem.

Følg os når vores atleter går på gulvet om en uge!

Det hele bliver dækket af Zibrasport.

Klik på linket her for at komme direkte til Zibrasport

#wearethefuture

#futurekaratestars