Katrine Pedersen og Michel Corbalan nomineret til fornemme priser

Der var stor anerkendelse i retning af Danmarks pt 2 største karateatleter. 22 årige Katrine Pedersen var med sin placering som nr. 1 på verdensranglisten nomineret til Bestsellers Olympiske Håb. En pris som blev uddelt ved DRs pompøse sportgalla 2018. Michel var med sin U21 EM guld og sin top 7 placering ved senior VM blevet nomineret til Årets fund. En talentpris som bliver uddelt hos og af Politiken.

Begge atleter har været utroligt stolte af nomineringerne, og selvsagt spændte på hvordan det ville komme til at gå.

- I forbindelse med min nominering var jeg til en længere samtale hos Bestseller om karate og min fremtid. Det var superfedt at være med til, og de gode til at ikke lægge noget pres. Det var yderst hyggeligt. Nu har jeg så ventet spændt på, om det lykkedes at vinde prisen. Det gjorde jeg desværre ikke, men jeg er bare stolt over at have bragt karate længere frem i medierne. Og så må vi se hvad 2019 bringer. Jeg giver den i hvert fald hele armen, fortæller en storsmilende Katrine lørdag aften i Boxen i Herning.

Weekenden før sportgalla 2018 blev afholdt, blev prisen for Årets Fund  uddelt. Dette foregik på Politiken på Rådhuspladsen. Årets Fund i dansk idræt er Danmarks ældste idrætspris.

- At jeg nu står her i dag til sådan en fornem pris, har jeg lidt svært ved forstå. Er lidt nervøs over, af at være nomineret til en pris som tidligere er vundet af Viktor Axelsen og Caroline Wozniacki. Men samtidig er jeg også megastolt. Golfspilleren Nicolai Højgaard løb med prisen foran os andre, men jeg har kun stor respekt for de resultater han allerede har opnået, fortalte Michel, da prisen var uddelt på årets sidste fredag aften.

Væsentlig anerkendelse
Det blev til begge nomineringer og pris uddelinger understreget – at nomineringen i sig selv er en væsentlig anerkendelse af det store potentiale. For de atleter som bliver indstillet går med drømme om at blive verdens bedste. Og de har resultaterne der bekræfter deres ekstremt høje niveau.