Nyt kamphold i årets karateklub

Bosatsu i Valby, der ved DM 2018 blev kåret til årets karateklub, åbner dørene til kumitetræning hver fredag kl.16-19.

Formålet med træningerne er at samle kæmpere fra en lang række klubber, og udvikle færdigeheder og sammehold.

For at tilbyde de bedst mulige vilkår for alle deltagere, er træningerne delt op i to:

- Træningen kl.16-17.15 er for alle der ønsker at udvikle deres kumitekundskaber. Stævneerfaring er ikke et krav, men man kan roligt forvente at blive udfordret, uanset niveau.

- Træningen kl.17.15-19 er kun for eliten. Her bliver der altså skruet op for intensiteten og for de tekniske krav.

Oliver Saré, 4. Dan, står for undervisningen.
Oliver har trænet karate i 30 år og været på landsholdet i 11 år.

Resultatlisten er intet mindre end imponerende, og tæller blandt andet 16 Danske mesterskaber, samt Nordisk mesterskab og Europamesterskab i shotokan Skif, og en perlerække af andre stærke resultater.

Oliver har været talenttræner i dansk karate forbund og undervist i en række klubber og afholder Kumite seminarer flere gange årligt. I 2011 fik han Halsnæs kommunes ungdomsidrætsleder pris for hans talentarbejde.

Dermed er der garanti for gode rammer i Bosatsus lokaler i Valby, samt for en kapacitet på instruktørsiden, der både arbejder målrettet og seriøst, men som også sætter pris på smil og god stemning.

Har du lyst til at møde andre der også brænder for kumite - I et stærkt træningsfællesskab med en instruktør der forventer det bedste af dig

Pris: DKK 150,-/md. Og tilmelding foregår her: http://www.bosatsu.dk/side.asp?ID=30664

Adresse: Trekronergade 149A, 2500 København
Tidspunkt: Kl.16-17.15 øvede