Klik her for mere information

- Her kommer 2. del af artiklen KARATE HAR EN KÆMPE CHANCE FORAN SIG – Men er Danmark klar på fremtiden?

Ferielukket på sekretariatet13. februar 2019

Drømmen om en stærk EM præstation lever i bedste velgående hos 18 årige Frederikke trods 2 tidligere korsbåndsskader
I den kommende weekend løber Danmarkshistoriens første karate EM af stablen i Danmark, og Aalborg danner rammerne for dette. Drømme om at præstere på allerhøjeste niveau lever i bedste velgående hos de danske landsholdsatleter.
5. februar 2019

Danmark er fascineret over vores karate ungdom!
29 danske ungdomsatleter klar til Karate EM på hjemmebane, som skydes igang fredag d. 8. februar.

1.indkaldelse generalforsamling
Ordinær generalforsamling lørdag 11.maj i Ishøj Idrætscenter

U21 EM 2019
Her du finder du info om U21 EM 2019. Stævnet afholdes i Gigantium, Aalborg fra 08.-10.feb.

Ny konsulent ansat
Byd velkommen til Nanna Skov - forbundets nye bredde-og udviklingskonsulent.
25. januar 2019

17 engagerede kursister bestod Licensinstruktør i Kolding 12.-13.januar
15. januar 2019

Katrine Pedersen og Michel Corbalan nomineret til fornemme priser
Der var stor anerkendelse i retning af Danmarks pt 2 største karateatleter. 22 årige Katrine Pedersen og 20 årige Michel har i 2018 opnået enestående og historiske resultater. Det er ikke gået ubemærket hen.
9. januar 2019

WKF afskaffer dissidens-begrebet
WKF har på kongressen i Madrid (november 2018) besluttet at afskaffe dissidens-begrebet.
Dansk Karate Forbund kan derfor med glæde meddele alle karateklubber i Danmark, at de kan søge optagelse i forbundet uanset tilhørsforhold, og at alle klubber må træne og konkurrere frit
17. december 2018

Dommerkursus i nye kataregler
Dommerudvalget holder kursus i Ishøj 12.-13.januar for både nye og gamle dommere