Frederikke Bjerring er som den eneste senior kvinder der stiller op i kata. Første kata kamp er mod Maryia Fursava fra Hviderusland. Frederikke har mødt hende flere gange for, hvor hun har tabt 5-0.
Denne gang taber Frederikke lidt mere beskedent 1-4

- TEAM Danmark var med, både foran og bagved -

Næste kæmper er Philip Carlsen, hvis første modstander er Atamov, fra Azerbaijan. Atamov er en stor udfordring, men Philip har mødt ham før, kæmpet lige op, men aldrig slået.
Atamov kommer foran 1-0, halvt inde i kampen. Philip presser på og får udlignet til 1-1, med en hurtig teknik til hovedet.
Sidst i kampen scorer Atamov igen til kampens slutresultat 2-1. Philip presser, men får ikke afsluttet på Atamov, som er god til at "lukke" af. Atamov går hele vejen til finalen, så derfor skal Philip ud i kampene om Bronze. Første modstander her er Albanien, som Philip besejrer 1-0. Næste kamp mod bronze, er Holland. Lardi Tyron-Darnell vinder efter en noget rodet kamp 4-1. Philip Carlsen bliver hermed bedste Dansker med en syvendeplads ved dette senior EM.

- Det ser kaotisk ud, men Danmarks team har styr på tropperne -

Michel Corbalan, regerende Europamester i U21, skal møde Jamaal Otto fra England. Der er store forventninger til Michel, men han får ikke rigtig gang i kampen og taber desværre 2-1. Ingen opsamling, da Englænderen taber på vej mod finalepladsen.

- De sidste minutter med coachen før det går løs -

Verdens-Etter Katrine Pedersen, er der mindst lige så stort pres på. Hun skal møde en ukendt Polak, som der ikke kan findes noget video på. Det viser sig at denne polak er temmelig dygtig og slår Katrines taktik ud af kurs og vinder 2-0. Polakken må trække sig på vej mod finalepladsen, på grund af en øjenskade, i forbindelse med for hård kontakt.
 Så endnu engang får Danmark ikke mulighed for at kæmpe om de eftertragtede Bronzemedaljer.

Jonas Friis kæmper i -75kg og skal møde Rodion Onciuleno fra Moldova, som han besejrer 1-0. Næste modstander er en stærk kæmper fra Kroatien som besejrer Jonas 2-0. Kroaten taber til Ungarn i næste kamp, så heller ingen opsamling her.

Lucas Busk møder Rumænien i første kamp i -67kg. Lucas vinder på flag (5-0) efter 0-0 i slutresultat. Serbien er næste kæmper, hvor Lucas bliver diskvalificeret på kategori straffe. Serberen går i finalen og Lucas er i opsamlingskampe om bronzemedaljer. Her møder han en Græker. En hård og til dels rodet kamp med masser af "Slåskamp" ender med at Lucas må se sig slået 1-0.

Amalie Poulsen, female -50kg, møder en kæmper fra Slovakiet, som efter en hård kamp, må se sig slået 3-1. Slovakiet taber næste kamp, så derfor heller ikke opsamling her.

Caroline Alberg, female -55kg skal møde en fra Azerbaijan og taber desværre 2-0. Azerbaijan taber næste kamp til Tyrkiet, så Bronzekampe er også udelukket for Caroline.

Angela Zaqoomi, female -61kg møder Norge, Bettina Alstadsaeter er Norges OL-Håb og Angela taber bare 1-0 til hende. Norske Bettina Alstadsaeter taber til Ukraine i kampen om en finaleplads, så ingen opsamling til Angela.

Sidste mand torsdag er Casper Lidegaard i klassen male -60kg. Casper møder Rumænien i den første kamp. Han taber desværre til Rumænien 2-0. Rumæneren taber den næste kamp til Azerbaijan og dermed heller ingen opsamling til Casper.