De indledende kampe for Danmark ved senior EM

EKF Senior EM, Novi Sad - Serbien 2018
Frederikke Bjerring er som den eneste senior kvinder der stiller op i kata. Første kata kamp er mod Maryia Fursava fra Hviderusland. Frederikke har mødt hende flere gange for, hvor hun har tabt 5-0.
Denne gang taber Frederikke lidt mere beskedent 1-4
- TEAM Danmark var med, både foran og bagved -

Næste kæmper er Philip Carlsen, hvis første modstander er Atamov, fra Azerbaijan. Atamov er en stor udfordring, men Philip har mødt ham før, kæmpet lige op, men aldrig slået.
Atamov kommer foran 1-0, halvt inde i kampen. Philip presser på og får udlignet til 1-1, med en hurtig teknik til hovedet.
Sidst i kampen scorer Atamov igen til kampens slutresultat 2-1. Philip presser, men får ikke afsluttet på Atamov, som er god til at "lukke" af. Atamov går hele vejen til finalen, så derfor skal Philip ud i kampene om Bronze. Første modstander her er Albanien, som Philip besejrer 1-0. Næste kamp mod bronze, er Holland. Lardi Tyron-Darnell vinder efter en noget rodet kamp 4-1. Philip Carlsen bliver hermed bedste Dansker med en syvendeplads ved dette senior EM. - Det ser kaotisk ud, men Danmarks team har styr på tropperne -


Michel Corbalan, regerende Europamester i U21, skal møde Jamaal Otto fra England. Der er store forventninger til Michel, men han får ikke rigtig gang i kampen og taber desværre 2-1. Ingen opsamling, da Englænderen taber på vej mod finalepladsen.
- De sidste minutter med coachen før det går løs -

Verdens-Etter Katrine Pedersen, er der mindst lige så stort pres på. Hun skal møde en ukendt Polak, som der ikke kan findes noget video på. Det viser sig at denne polak er temmelig dygtig og slår Katrines taktik ud af kurs og vinder 2-0. Polakken må trække sig på vej mod finalepladsen, på grund af en øjenskade, i forbindelse med for hård kontakt.
 Så endnu engang får Danmark ikke mulighed for at kæmpe om de eftertragtede Bronzemedaljer. 

Jonas Friis kæmper i -75kg og skal møde Rodion Onciuleno fra Moldova, som han besejrer 1-0. Næste modstander er en stærk kæmper fra Kroatien som besejrer Jonas 2-0. Kroaten taber til Ungarn i næste kamp, så heller ingen opsamling her.Lucas Busk møder Rumænien i første kamp i -67kg. Lucas vinder på flag (5-0) efter 0-0 i slutresultat. Serbien er næste kæmper, hvor Lucas bliver diskvalificeret på kategori straffe. Serberen går i finalen og Lucas er i opsamlingskampe om bronzemedaljer. Her møder han en Græker. En hård og til dels rodet kamp med masser af "Slåskamp" ender med at Lucas må se sig slået 1-0.Amalie Poulsen, female -50kg, møder en kæmper fra Slovakiet, som efter en hård kamp, må se sig slået 3-1. Slovakiet taber næste kamp, så derfor heller ikke opsamling her.Caroline Alberg, female -55kg skal møde en fra Azerbaijan og taber desværre 2-0. Azerbaijan taber næste kamp til Tyrkiet, så Bronzekampe er også udelukket for Caroline.Angela Zaqoomi, female -61kg møder Norge, Bettina Alstadsaeter er Norges OL-Håb og Angela taber bare 1-0 til hende. Norske Bettina Alstadsaeter taber til Ukraine i kampen om en finaleplads, så ingen opsamling til Angela.Sidste mand torsdag er Casper Lidegaard i klassen male -60kg. Casper møder Rumænien i den første kamp. Han taber desværre til Rumænien 2-0. Rumæneren taber den næste kamp til Azerbaijan og dermed heller ingen opsamling til Casper.


Seneste nyt


Nye Licensinstruktører
17 engagerede kursister bestod Licensinstruktør i Kolding 12.-13.januar
15. januar 2019


Katrine Pedersen og Michel Corbalan nomineret til fornemme priser
Der var stor anerkendelse i retning af Danmarks pt 2 største karateatleter. 22 årige Katrine Pedersen og 20 årige Michel har i 2018 opnået enestående og historiske resultater. Det er ikke gået ubemærket hen.
9. januar 2019


WKF afskaffer dissidens-begrebet
WKF har på kongressen i Madrid (november 2018) besluttet at afskaffe dissidens-begrebet.
Dansk Karate Forbund kan derfor med glæde meddele alle karateklubber i Danmark, at de kan søge optagelse i forbundet uanset tilhørsforhold, og at alle klubber må træne og konkurrere frit
17. december 2018


Dommerkursus i nye kataregler
Dommerudvalget holder kursus i Ishøj 12.-13.januar for både nye og gamle dommere
14. december 2018


Danmark bedst for syvende år i træk
Danmark topper medaljetabellen ved et historisk stort Nordiske Mesterskaber i karate
27. november 2018


Nordens stærkeste karate-kaer samlet i Finland
Nordens absolut stærkeste karate-kaer samlet til de nordiske mesterskaber
23. november 2018


Forbundet søger en bredde- og udviklingskonsulent8. november 2018


Danmark er VM klar - trods skader
2018-udgaven af Karate World Championships er ved at blive den største karate event nogensinde. Mesterskabet, der afholdes i Madrid (Spanien) fra 6. til 11. november, slår alle rekorder.
5. november 2018


Ferielukket uge 4212. oktober 2018


Nye Børneinstruktører
15 veloplagte instruktører gennemførte Børneinstruktør-kurset i Herning 22.september
24. september 2018


Åben fredagstræning i Bosatsu - kumite22. august 2018


Tilskudspulje for stævnearrangører
Har du arrangeret et stævne i samarbejde med Dansk Karate Forbund har du mulighed for at søge midler til afviklingen.
20. august 2018


Reduceret pris på licenser2. juli 2018


Philip Carlsen stopper på landsholdet
Philip fylder 32 i år, og har valgt at prioritere sin trænergerning i Bushi, sin familie og sit arbejde.
Dermed bliver en lang og loyal landsholdskarriere lagt på hylden.
1. juli 2018


Hvad dræber talentet i dig?
Er det økonomien, som sætter en dræbende stopper for, at ens evner, ens talent - vil forblive nedgravet?
23. juni 2018


Laura Lyck er direkte kvalificeret til Ungdoms OL
16 årige Laura Lyck fra Egedal Karate Klub har gjort noget ganske historisk. Det er første gang at Karate er med på OL programmet for ungdom
8. juni 2018


God succes for de åbne kaffemøder i Dansk Karate Forbund
De første skridt for udviklingen af talent og elitestrategi 2024 er taget. Kaffemøder på Sjælland og i Jylland er blevet afholdt med stor tilslutning fra de danske karate klubber.
7. juni 2018


Nye Forbundsinstruktører
15 veloplagte kursister gennemførte i weekenden 1.modul i Ishøj
3. juni 2018


Tør du godt forfølge dit talent?
Har alle mennesker enestående evner? Er det rigtig, at hvert individ indeholder et ganske særligt potentiale fra barnsben, der bare venter på at blive sat i gang?

20. maj 2018


De indledende kampe for Danmark ved senior EM
EKF Senior EM, Novi Sad - Serbien 2018
12. maj 2018