De indledende kampe for Danmark ved senior EM

EKF Senior EM, Novi Sad - Serbien 2018
Frederikke Bjerring er som den eneste senior kvinder der stiller op i kata. Første kata kamp er mod Maryia Fursava fra Hviderusland. Frederikke har mødt hende flere gange for, hvor hun har tabt 5-0.
Denne gang taber Frederikke lidt mere beskedent 1-4
- TEAM Danmark var med, både foran og bagved -

Næste kæmper er Philip Carlsen, hvis første modstander er Atamov, fra Azerbaijan. Atamov er en stor udfordring, men Philip har mødt ham før, kæmpet lige op, men aldrig slået.
Atamov kommer foran 1-0, halvt inde i kampen. Philip presser på og får udlignet til 1-1, med en hurtig teknik til hovedet.
Sidst i kampen scorer Atamov igen til kampens slutresultat 2-1. Philip presser, men får ikke afsluttet på Atamov, som er god til at "lukke" af. Atamov går hele vejen til finalen, så derfor skal Philip ud i kampene om Bronze. Første modstander her er Albanien, som Philip besejrer 1-0. Næste kamp mod bronze, er Holland. Lardi Tyron-Darnell vinder efter en noget rodet kamp 4-1. Philip Carlsen bliver hermed bedste Dansker med en syvendeplads ved dette senior EM. - Det ser kaotisk ud, men Danmarks team har styr på tropperne -


Michel Corbalan, regerende Europamester i U21, skal møde Jamaal Otto fra England. Der er store forventninger til Michel, men han får ikke rigtig gang i kampen og taber desværre 2-1. Ingen opsamling, da Englænderen taber på vej mod finalepladsen.
- De sidste minutter med coachen før det går løs -

Verdens-Etter Katrine Pedersen, er der mindst lige så stort pres på. Hun skal møde en ukendt Polak, som der ikke kan findes noget video på. Det viser sig at denne polak er temmelig dygtig og slår Katrines taktik ud af kurs og vinder 2-0. Polakken må trække sig på vej mod finalepladsen, på grund af en øjenskade, i forbindelse med for hård kontakt.
 Så endnu engang får Danmark ikke mulighed for at kæmpe om de eftertragtede Bronzemedaljer. 

Jonas Friis kæmper i -75kg og skal møde Rodion Onciuleno fra Moldova, som han besejrer 1-0. Næste modstander er en stærk kæmper fra Kroatien som besejrer Jonas 2-0. Kroaten taber til Ungarn i næste kamp, så heller ingen opsamling her.Lucas Busk møder Rumænien i første kamp i -67kg. Lucas vinder på flag (5-0) efter 0-0 i slutresultat. Serbien er næste kæmper, hvor Lucas bliver diskvalificeret på kategori straffe. Serberen går i finalen og Lucas er i opsamlingskampe om bronzemedaljer. Her møder han en Græker. En hård og til dels rodet kamp med masser af "Slåskamp" ender med at Lucas må se sig slået 1-0.Amalie Poulsen, female -50kg, møder en kæmper fra Slovakiet, som efter en hård kamp, må se sig slået 3-1. Slovakiet taber næste kamp, så derfor heller ikke opsamling her.Caroline Alberg, female -55kg skal møde en fra Azerbaijan og taber desværre 2-0. Azerbaijan taber næste kamp til Tyrkiet, så Bronzekampe er også udelukket for Caroline.Angela Zaqoomi, female -61kg møder Norge, Bettina Alstadsaeter er Norges OL-Håb og Angela taber bare 1-0 til hende. Norske Bettina Alstadsaeter taber til Ukraine i kampen om en finaleplads, så ingen opsamling til Angela.Sidste mand torsdag er Casper Lidegaard i klassen male -60kg. Casper møder Rumænien i den første kamp. Han taber desværre til Rumænien 2-0. Rumæneren taber den næste kamp til Azerbaijan og dermed heller ingen opsamling til Casper.


Seneste nyt


2.indkaldelse ordinær Generalforsamling
DKarF afholder ordinær generalforsamling lørdag 11.maj i Idrættens Hus, Brøndby
26. april 2019


Mere fokus til Shobu Ippon
Shobu Ippon får sit eget DM!

2. april 2019


DANSK KARATE SUCCES MED EM BRONZE
Katrine Pedersen som kæmper i klassen -68 kg kvinder og Casper Lidegaard som kæmper i -60 kg herrer nåede længst af danskerne ved årets EM.
1. april 2019


Stort håb på Dansk EM succes
11 danske senioratleter klar til Karate EM i Spanien, som skydes igang imorgen torsdag
27. marts 2019


WHAT’S IN IT FOR THEM?
Atleterne – det er dem, det drejer sig om. Dette er tredje og sidste del af artiklen KARATE HAR EN KÆMPE CHANCE FORAN SIG – Men er Danmark klar på fremtiden?
9. marts 2019


Katrine ender top 8 ved endnu et rekordbrydende Karate1 mesterskab
Danmark stillede med 16 atleter, og der var nogle meget lange dage foran dem. Lodtrækningen var bestemt ikke i danskernes favør. Der var lagt op til hårde fights fra første fløjt.
7. marts 2019


VI VIL HAVE FLERE DANSKE SENIORER I VERDENSKLASSE
- Her kommer 2. del af artiklen KARATE HAR EN KÆMPE CHANCE FORAN SIG – Men er Danmark klar på fremtiden?
3. marts 2019


#Likeagirl Camp
Søg penge til at afholde en camp for piger
25. februar 2019


KARATE STÅR STADIG MED EN CHANCE FORAN SIG – Men er Danmark klar på fremtiden?
Med en udsigt til en kommende OL debut, samtidig med at det ligger skjult i kortene, at det muligvis kun er for denne ene gang, så går bølgerne rigtig højt om fremtiden for Karate.
23. februar 2019


EM guld og bronze i Aalborg
En dansk Europamester og en dansk EM bronze i rammerne af Gigantium i Aalborg blandt 1100 deltagere og 51 nationer, kan vi godt klappe os selv på skulderen af.
21. februar 2019


Ferielukket på sekretariatet13. februar 2019


Drømmen om en stærk EM præstation lever i bedste velgående hos 18 årige Frederikke trods 2 tidligere korsbåndsskader
I den kommende weekend løber Danmarkshistoriens første karate EM af stablen i Danmark, og Aalborg danner rammerne for dette. Drømme om at præstere på allerhøjeste niveau lever i bedste velgående hos de danske landsholdsatleter.
5. februar 2019


Danmark er fascineret over vores karate ungdom!
29 danske ungdomsatleter klar til Karate EM på hjemmebane, som skydes igang fredag d. 8. februar.
1. februar 2019


1.indkaldelse generalforsamling
Ordinær generalforsamling lørdag 11.maj i Ishøj Idrætscenter
1. februar 2019


U21 EM 2019
Her du finder du info om U21 EM 2019. Stævnet afholdes i Gigantium, Aalborg fra 08.-10.feb.
1. februar 2019


Ny konsulent ansat
Byd velkommen til Nanna Skov - forbundets nye bredde-og udviklingskonsulent.
25. januar 2019


Nye Licensinstruktører
17 engagerede kursister bestod Licensinstruktør i Kolding 12.-13.januar
15. januar 2019


Katrine Pedersen og Michel Corbalan nomineret til fornemme priser
Der var stor anerkendelse i retning af Danmarks pt 2 største karateatleter. 22 årige Katrine Pedersen og 20 årige Michel har i 2018 opnået enestående og historiske resultater. Det er ikke gået ubemærket hen.
9. januar 2019


WKF afskaffer dissidens-begrebet
WKF har på kongressen i Madrid (november 2018) besluttet at afskaffe dissidens-begrebet.
Dansk Karate Forbund kan derfor med glæde meddele alle karateklubber i Danmark, at de kan søge optagelse i forbundet uanset tilhørsforhold, og at alle klubber må træne og konkurrere frit
17. december 2018


Dommerkursus i nye kataregler
Dommerudvalget holder kursus i Ishøj 12.-13.januar for både nye og gamle dommere
14. december 2018