De indledende kampe for Danmark ved senior EM

EKF Senior EM, Novi Sad - Serbien 2018
Frederikke Bjerring er som den eneste senior kvinder der stiller op i kata. Første kata kamp er mod Maryia Fursava fra Hviderusland. Frederikke har mødt hende flere gange for, hvor hun har tabt 5-0.
Denne gang taber Frederikke lidt mere beskedent 1-4
- TEAM Danmark var med, både foran og bagved -

Næste kæmper er Philip Carlsen, hvis første modstander er Atamov, fra Azerbaijan. Atamov er en stor udfordring, men Philip har mødt ham før, kæmpet lige op, men aldrig slået.
Atamov kommer foran 1-0, halvt inde i kampen. Philip presser på og får udlignet til 1-1, med en hurtig teknik til hovedet.
Sidst i kampen scorer Atamov igen til kampens slutresultat 2-1. Philip presser, men får ikke afsluttet på Atamov, som er god til at "lukke" af. Atamov går hele vejen til finalen, så derfor skal Philip ud i kampene om Bronze. Første modstander her er Albanien, som Philip besejrer 1-0. Næste kamp mod bronze, er Holland. Lardi Tyron-Darnell vinder efter en noget rodet kamp 4-1. Philip Carlsen bliver hermed bedste Dansker med en syvendeplads ved dette senior EM. - Det ser kaotisk ud, men Danmarks team har styr på tropperne -


Michel Corbalan, regerende Europamester i U21, skal møde Jamaal Otto fra England. Der er store forventninger til Michel, men han får ikke rigtig gang i kampen og taber desværre 2-1. Ingen opsamling, da Englænderen taber på vej mod finalepladsen.
- De sidste minutter med coachen før det går løs -

Verdens-Etter Katrine Pedersen, er der mindst lige så stort pres på. Hun skal møde en ukendt Polak, som der ikke kan findes noget video på. Det viser sig at denne polak er temmelig dygtig og slår Katrines taktik ud af kurs og vinder 2-0. Polakken må trække sig på vej mod finalepladsen, på grund af en øjenskade, i forbindelse med for hård kontakt.
 Så endnu engang får Danmark ikke mulighed for at kæmpe om de eftertragtede Bronzemedaljer. 

Jonas Friis kæmper i -75kg og skal møde Rodion Onciuleno fra Moldova, som han besejrer 1-0. Næste modstander er en stærk kæmper fra Kroatien som besejrer Jonas 2-0. Kroaten taber til Ungarn i næste kamp, så heller ingen opsamling her.Lucas Busk møder Rumænien i første kamp i -67kg. Lucas vinder på flag (5-0) efter 0-0 i slutresultat. Serbien er næste kæmper, hvor Lucas bliver diskvalificeret på kategori straffe. Serberen går i finalen og Lucas er i opsamlingskampe om bronzemedaljer. Her møder han en Græker. En hård og til dels rodet kamp med masser af "Slåskamp" ender med at Lucas må se sig slået 1-0.Amalie Poulsen, female -50kg, møder en kæmper fra Slovakiet, som efter en hård kamp, må se sig slået 3-1. Slovakiet taber næste kamp, så derfor heller ikke opsamling her.Caroline Alberg, female -55kg skal møde en fra Azerbaijan og taber desværre 2-0. Azerbaijan taber næste kamp til Tyrkiet, så Bronzekampe er også udelukket for Caroline.Angela Zaqoomi, female -61kg møder Norge, Bettina Alstadsaeter er Norges OL-Håb og Angela taber bare 1-0 til hende. Norske Bettina Alstadsaeter taber til Ukraine i kampen om en finaleplads, så ingen opsamling til Angela.Sidste mand torsdag er Casper Lidegaard i klassen male -60kg. Casper møder Rumænien i den første kamp. Han taber desværre til Rumænien 2-0. Rumæneren taber den næste kamp til Azerbaijan og dermed heller ingen opsamling til Casper.


Seneste nyt


Ferielukket uge 4212. oktober 2018


Nye Børneinstruktører
15 veloplagte instruktører gennemførte Børneinstruktør-kurset i Herning 22.september
24. september 2018


Åben fredagstræning i Bosatsu - kumite22. august 2018


Tilskudspulje for stævnearrangører
Har du arrangeret et stævne i samarbejde med Dansk Karate Forbund har du mulighed for at søge midler til afviklingen.
20. august 2018


Reduceret pris på licenser2. juli 2018


Philip Carlsen stopper på landsholdet
Philip fylder 32 i år, og har valgt at prioritere sin trænergerning i Bushi, sin familie og sit arbejde.
Dermed bliver en lang og loyal landsholdskarriere lagt på hylden.
1. juli 2018


Hvad dræber talentet i dig?
Er det økonomien, som sætter en dræbende stopper for, at ens evner, ens talent - vil forblive nedgravet?
23. juni 2018


Laura Lyck er direkte kvalificeret til Ungdoms OL
16 årige Laura Lyck fra Egedal Karate Klub har gjort noget ganske historisk. Det er første gang at Karate er med på OL programmet for ungdom
8. juni 2018


God succes for de åbne kaffemøder i Dansk Karate Forbund
De første skridt for udviklingen af talent og elitestrategi 2024 er taget. Kaffemøder på Sjælland og i Jylland er blevet afholdt med stor tilslutning fra de danske karate klubber.
7. juni 2018


Nye Forbundsinstruktører
15 veloplagte kursister gennemførte i weekenden 1.modul i Ishøj
3. juni 2018


Tør du godt forfølge dit talent?
Har alle mennesker enestående evner? Er det rigtig, at hvert individ indeholder et ganske særligt potentiale fra barnsben, der bare venter på at blive sat i gang?

20. maj 2018


De indledende kampe for Danmark ved senior EM
EKF Senior EM, Novi Sad - Serbien 2018
12. maj 2018


ANKOMMET til EKF Senior EM, Novi Sad i Serbien
13 kæmpere og 5 trænere, coaches mm. fra Dansk Karateforbund afsted til det 53rd EKF Senior Championships i Novi Sad, Serbien.
9. maj 2018


2.indkaldelse til Generalforsamling 2018
Dansk Karate Forbund inviterer til ordinær generalforsamling i Ishøj lørdag 19.maj 2018 kl.13 i Ishøj Idrætscenter
3. maj 2018


Katrine Pedersen er nummer 1 på verdensranglisten
Katrine er som den første kvindelige dansker nogensinde nummer et på verdens ranglisten. Det blev hun efter en fantastisk sejr ved Karate 1 Premier League i Rabat, Marokko. Her vandt hun 5-0 over Iryna Zaretska fra Azerbaijan i finalen.
2. maj 2018


Dansk Karate Forbunds eliteudvalg inviterer til et åbent kaffemøde om talent og elite arbejdet i Danmark
I kan være med til at sætte Dansk Karate Forbunds talent og elite arbejde i et endnu højre gear
26. april 2018


Kan Danmark udvikle verdens bedste karate atleter?
Talentudviklingen i Dansk karate er i særklasse. Resultaterne igennem de sidste 10 år taler et tydeligt sprog. Siden 2008 har historien vist samme billede. Om det har været EM eller VM, så har unge atleter fra Danmark sat dagsorden, og vist vejen frem internationalt.
21. april 2018


Guld til Katrine
Katrine viste igen storform her kort tid inden senior EM ved at vinde guld ved Premier League - Rabat, Marokko
9. april 2018


Hvor skal DM afholdes i 2019

Forbundet har besluttet at sætte DM 2019 i udbud. Datoen bliver annonceret senere. Klik og læs mere.
25. marts 2018


Tilskud fra breddepuljen, part 18: Halsnæs Karate-Do kumiteseminar21. februar 2018