ANKOMMET til EKF Senior EM, Novi Sad i Serbien

13 kæmpere og 5 trænere, coaches mm. fra Dansk Karateforbund afsted til det 53rd EKF Senior Championships i Novi Sad, Serbien.

Turen startede mandag d. 7. maj hvor delegationen skulle samles i Kastrup lufthavn for afgang med Beograd.

Flyet landede planlagt i Beograd lufthavn kl. 23.00.

Herefter skulle vi transporteres med bus til rejsens endestadtion: EM headquarter, Hotel Park, Novi Sad.

Kl. 01.30 havde alle fået udleveret deres værelser og kunne gå til ro.

D. 8. maj: - Første dag ved dette Senior EM var der planlagt en halvanden times træning i EM hallen: Sport and Business Centre Vojvodina.

- Klargøring af EKF EM eventpladsen tirsdag middag før træning -

- Landstræner Allan Busk instruerer kæmperne -

Efter en veloverstået træning i en tørlagt ishochey arena, besluttede alle sig for at gå de ca. to kilometer tilbage til hotellet, dels for at løsne op og dels nyde det gode vejr.

Resten af dagen stod på afslapning, og opladning til de næste hårde dage...

17 engagerede kursister bestod Licensinstruktør i Kolding 12.-13.januar
15. januar 2019

Katrine Pedersen og Michel Corbalan nomineret til fornemme priser
Der var stor anerkendelse i retning af Danmarks pt 2 største karateatleter. 22 årige Katrine Pedersen og 20 årige Michel har i 2018 opnået enestående og historiske resultater. Det er ikke gået ubemærket hen.
9. januar 2019

WKF afskaffer dissidens-begrebet
WKF har på kongressen i Madrid (november 2018) besluttet at afskaffe dissidens-begrebet.
Dansk Karate Forbund kan derfor med glæde meddele alle karateklubber i Danmark, at de kan søge optagelse i forbundet uanset tilhørsforhold, og at alle klubber må træne og konkurrere frit
17. december 2018

Dommerkursus i nye kataregler
Dommerudvalget holder kursus i Ishøj 12.-13.januar for både nye og gamle dommere
14. december 2018

Danmark bedst for syvende år i træk
Danmark topper medaljetabellen ved et historisk stort Nordiske Mesterskaber i karate
27. november 2018

Nordens stærkeste karate-kaer samlet i Finland
Nordens absolut stærkeste karate-kaer samlet til de nordiske mesterskaber
23. november 2018

Forbundet søger en bredde- og udviklingskonsulent8. november 2018

Danmark er VM klar - trods skader
2018-udgaven af Karate World Championships er ved at blive den største karate event nogensinde. Mesterskabet, der afholdes i Madrid (Spanien) fra 6. til 11. november, slår alle rekorder.
5. november 2018

Ferielukket uge 4212. oktober 2018

Nye Børneinstruktører
15 veloplagte instruktører gennemførte Børneinstruktør-kurset i Herning 22.september
24. september 2018

Åben fredagstræning i Bosatsu - kumite22. august 2018

Tilskudspulje for stævnearrangører
Har du arrangeret et stævne i samarbejde med Dansk Karate Forbund har du mulighed for at søge midler til afviklingen.
20. august 2018

Reduceret pris på licenser2. juli 2018

Philip Carlsen stopper på landsholdet
Philip fylder 32 i år, og har valgt at prioritere sin trænergerning i Bushi, sin familie og sit arbejde.
Dermed bliver en lang og loyal landsholdskarriere lagt på hylden.
1. juli 2018

Hvad dræber talentet i dig?
Er det økonomien, som sætter en dræbende stopper for, at ens evner, ens talent - vil forblive nedgravet?
23. juni 2018

Laura Lyck er direkte kvalificeret til Ungdoms OL
16 årige Laura Lyck fra Egedal Karate Klub har gjort noget ganske historisk. Det er første gang at Karate er med på OL programmet for ungdom
8. juni 2018

God succes for de åbne kaffemøder i Dansk Karate Forbund
De første skridt for udviklingen af talent og elitestrategi 2024 er taget. Kaffemøder på Sjælland og i Jylland er blevet afholdt med stor tilslutning fra de danske karate klubber.
7. juni 2018

15 veloplagte kursister gennemførte i weekenden 1.modul i Ishøj