Brøndby, 05.maj 2018

I henhold til vedtægternes § 6 stk. G udsendes hermed anden indkaldelse til forbundets ordinære generalforsamling, som finder sted lørdag d. 19.maj kl. 13.00 i Ishøj Fritids og Idrætscenter, Vejledalen 17, 2635 Ishøj.

Senest 1 uge før generalforsamlingens dato skal klubberne meddele forbundets kontor, hvem der repræsenterer klubben. Klubber kan stille med en repræsentant per påbegyndt 50 indløste licenser (opgjort 1.februar 2018).

Klubberne har 1 stemme per licens indløst (opgjort 1.februar 2018).

Dagsorden for generalforsamlingen er:

1. Kontrol af repræsentanter

1. Valg af dirigent – Bestyrelsen foreslår Søren Gøtzsche

1. Forelæggelse og behandling af årsberetning: bilag inkluderet i Årsrapport 2017

1. Forelæggelse og behandling af regnskab: bilag – Årsrapport 2017

1. Forelæggelse af budget: bilag – Budget 2018

1. Fastlæggelse af forbundskontingent

-        Bestyrelsen indstiller at forbundskontingentet fastholdes på det nuværende niveau: 500,- per klub

1. Behandling af indkomne forslag

1. Valg til bestyrelse

·        Formand Thomas Bjuring, ikke på valg

·        Næstformand Thomas Frithioff, ikke på valg,