Tilskud fra breddepuljen, part 17: Allerød Karate Dojo klubmesterskab

Traditionen tro har Allerød Karate Dojo har igen i foråret afholdt deres klubmesterskab i marts måned. Dette er en fast tilbagevende tradition som har stået på i over 25 år. Deltager tallet var i år lidt lavere end sidste år med 89 elever lige fra de mindste på 7 år til de ældste på 50 +.

Stævnet lå i år weekenden før DM og kunne derfor bruges af klubbens elever som opvarmning til DM.  De unge elite kæmpere havde taget dette til sig og stillede 15 mand i deres kategori.

Vores Master + 40 år havde også valgt at bruge dagen på stævnet og her var tilmeldt 15 i Kata og 10 i Kumite.  Som det ses så var humøret højt hos de rigtig voksne, og de holdt sig ikke tilbage under Kumite hvor der blev kæmpet hårdt.

Der var i år syv hold til Hold kata, så der blev vist mange gode synkron Kata ‘er.

Som altid så var der flest deltagere i børne kategorierne.  Der blev vist mange forskellige Kata ‘er og som til alle stævner også Kata ‘er med variationer som ikke var tiltænkt.
Det vigtigste er, at de unge har det sjovt og prøver at være på arealet.

Vi har i AKD igennem en del år nu haft træninger kun målrettet kumite. Disse træninger begynder at give afkast i form af, at vores unge kvinder og damer også synes det er sjovt at kæmpe.

Stævnet, der kun er for klubbens medlemmer, afvikles som et reelt stævne med to arealer, mellem 3 og 5 dommere på hvert areal og lodtrækning om, hvem der skal møde hvem inden for hver gruppe.

Der var rigtig mange fine Kata’ er fra juniorer og opvarmningen til DM virkede. Sherwin vandt både AKD CUP og DM i Kata i sin kategori.
Ølstykke var så flinke at låne os et areal med måtter og dermed havde vi 2 arealer (TAK til Ølstykke)