Tilskud fra breddepuljen, part 16: Træningslejr Egedal Karate Klub

Ca. 50 konkurrence udøvere var samlet til træningslejr weekenden før de Danske mesterskaber.
Lejren blev afholdt i klubbens lokaler, hvor begge sale var i brug fra morgen til aften.

Fredag aften havde vi besøg af mentaltræner Michael Kold, der lavede et oplæg omkring de tanker og følelser der er i forbindelse med toppræstationer.

Lørdag blev der rettet masser af detaljer og teknikker blev finpudset. Kumite holdet kørte i højt gear, og i pauserne kørte kataholdet performance kata på gulvet foran de andre.

Der var også tid til individuelle målsætninger samt taktik i forhold til kamplisterne.

Tak for en god lejr med fuld fart på.

EKK havde 51 starter til DM ligelig fordelt på Kata & Kumite.
Målsætningen til DM var 28 medaljer på 51 starter, heraf 8 guld. Dette lykkes kun delvist da Egedal vandt 31 medaljer, men kun 6 guld!!

Officialkursus Ishøj
Stævneudvalget holder officialkursus i weekenden 12.-13.januar 2019 i Ishøj
17. december 2018

WKF afskaffer dissidens-begrebet
WKF har på kongressen i Madrid (november 2018) besluttet at afskaffe dissidens-begrebet.
Dansk Karate Forbund kan derfor med glæde meddele alle karateklubber i Danmark, at de kan søge optagelse i forbundet uanset tilhørsforhold, og at alle klubber må træne og konkurrere frit
17. december 2018

Dommerkursus i nye kataregler
Dommerudvalget holder kursus i Ishøj 12.-13.januar for både nye og gamle dommere
14. december 2018

Danmark bedst for syvende år i træk
Danmark topper medaljetabellen ved et historisk stort Nordiske Mesterskaber i karate
27. november 2018

Nordens stærkeste karate-kaer samlet i Finland
Nordens absolut stærkeste karate-kaer samlet til de nordiske mesterskaber
23. november 2018

Forbundet søger en bredde- og udviklingskonsulent8. november 2018

Danmark er VM klar - trods skader
2018-udgaven af Karate World Championships er ved at blive den største karate event nogensinde. Mesterskabet, der afholdes i Madrid (Spanien) fra 6. til 11. november, slår alle rekorder.
5. november 2018

Ferielukket uge 4212. oktober 2018

Nye Børneinstruktører
15 veloplagte instruktører gennemførte Børneinstruktør-kurset i Herning 22.september
24. september 2018

Åben fredagstræning i Bosatsu - kumite22. august 2018

Tilskudspulje for stævnearrangører
Har du arrangeret et stævne i samarbejde med Dansk Karate Forbund har du mulighed for at søge midler til afviklingen.
20. august 2018

Reduceret pris på licenser2. juli 2018

Philip Carlsen stopper på landsholdet
Philip fylder 32 i år, og har valgt at prioritere sin trænergerning i Bushi, sin familie og sit arbejde.
Dermed bliver en lang og loyal landsholdskarriere lagt på hylden.
1. juli 2018

Hvad dræber talentet i dig?
Er det økonomien, som sætter en dræbende stopper for, at ens evner, ens talent - vil forblive nedgravet?
23. juni 2018

Laura Lyck er direkte kvalificeret til Ungdoms OL
16 årige Laura Lyck fra Egedal Karate Klub har gjort noget ganske historisk. Det er første gang at Karate er med på OL programmet for ungdom
8. juni 2018

God succes for de åbne kaffemøder i Dansk Karate Forbund
De første skridt for udviklingen af talent og elitestrategi 2024 er taget. Kaffemøder på Sjælland og i Jylland er blevet afholdt med stor tilslutning fra de danske karate klubber.
7. juni 2018

15 veloplagte kursister gennemførte i weekenden 1.modul i Ishøj
3. juni 2018

ANKOMMET til EKF Senior EM, Novi Sad i Serbien
13 kæmpere og 5 trænere, coaches mm. fra Dansk Karateforbund afsted til det 53rd EKF Senior Championships i Novi Sad, Serbien.
9. maj 2018