Tilskud fra breddepuljen, part 16: Træningslejr Egedal Karate Klub

Ca. 50 konkurrence udøvere var samlet til træningslejr weekenden før de Danske mesterskaber.
Lejren blev afholdt i klubbens lokaler, hvor begge sale var i brug fra morgen til aften.

Fredag aften havde vi besøg af mentaltræner Michael Kold, der lavede et oplæg omkring de tanker og følelser der er i forbindelse med toppræstationer.

Lørdag blev der rettet masser af detaljer og teknikker blev finpudset. Kumite holdet kørte i højt gear, og i pauserne kørte kataholdet performance kata på gulvet foran de andre.

Der var også tid til individuelle målsætninger samt taktik i forhold til kamplisterne.

Tak for en god lejr med fuld fart på.

EKK havde 51 starter til DM ligelig fordelt på Kata & Kumite.
Målsætningen til DM var 28 medaljer på 51 starter, heraf 8 guld. Dette lykkes kun delvist da Egedal vandt 31 medaljer, men kun 6 guld!!

ANKOMMET til EKF Senior EM, Novi Sad i Serbien
13 kæmpere og 5 trænere, coaches mm. fra Dansk Karateforbund afsted til det 53rd EKF Senior Championships i Novi Sad, Serbien.
9. maj 2018

2.indkaldelse til Generalforsamling 2018
Dansk Karate Forbund inviterer til ordinær generalforsamling i Ishøj lørdag 19.maj 2018 kl.13 i Ishøj Idrætscenter
3. maj 2018

Katrine Pedersen er nummer 1 på verdensranglisten
Katrine er som den første kvindelige dansker nogensinde nummer et på verdens ranglisten. Det blev hun efter en fantastisk sejr ved Karate 1 Premier League i Rabat, Marokko. Her vandt hun 5-0 over Iryna Zaretska fra Azerbaijan i finalen.
2. maj 2018

Dansk Karate Forbunds eliteudvalg inviterer til et åbent kaffemøde om talent og elite arbejdet i Danmark
I kan være med til at sætte Dansk Karate Forbunds talent og elite arbejde i et endnu højre gear
26. april 2018

Kan Danmark udvikle verdens bedste karate atleter?
Talentudviklingen i Dansk karate er i særklasse. Resultaterne igennem de sidste 10 år taler et tydeligt sprog. Siden 2008 har historien vist samme billede. Om det har været EM eller VM, så har unge atleter fra Danmark sat dagsorden, og vist vejen frem internationalt.
21. april 2018

Guld til Katrine
Katrine viste igen storform her kort tid inden senior EM ved at vinde guld ved Premier League - Rabat, Marokko
9. april 2018

Hvor skal DM afholdes i 2019

Forbundet har besluttet at sætte DM 2019 i udbud. Datoen bliver annonceret senere. Klik og læs mere.
25. marts 2018

Tilskud fra breddepuljen, part 18: Halsnæs Karate-Do kumiteseminar21. februar 2018

Stor dansk succes ved U21 EM i Sochi
Danmark gjorde sig igen bemærket ved det netop overståede U21 EM i Sochi, Rusland. Med 10 medaljekampe og 6 medaljer var mesterskaberne absolut en succes for det danske karatelandshold, som nu igen kan bryste sig af, at have en Europamester, idet Michel Corbalan gik hele vejen i U21 -84kg.
16. februar 2018

Lukket på sekretariatet
Sekretariatet holder lukket i vinterferien uge 7. Mails vil blive besvaret i et begrænset omfang, ellers henvises til bestyrelsen
12. februar 2018

Tilskud fra breddepuljen, part 16: Træningslejr Egedal Karate Klub6. februar 2018

Tilskud fra breddepuljen, part 17: Allerød Karate Dojo klubmesterskab6. februar 2018

Tilskud fra breddepuljen, part 15: Sportskarate Cup 20. maj 201730. januar 2018

Shobu Ippon uddannelse30. januar 2018

Gældende fra foråret 2018 - I det følgende kan du læse om de første skridt der skal tages, når du vil optages på landsholdet eller talentcentrene
24. januar 2018

1.indkaldelse til Generalforsamling
Lørdag d.19.maj afholdes der Generalforsamling i Ishøj. Læs i 1.indkaldelse hvem som er på valg.
22. januar 2018

Angående DM
Bestyrelsen informerer:

Til det kommende DM i Holstebro vil det være muligt for kæmpere at deltage i både wkf-kumite samt shobu ippon.

Bestyrelsen glæder sig til at se alle klubberne dyste ved forbundets flagskib, som løber af stablen 23.-25.marts i Gråkjær Arena.
18. januar 2018

Greve Karate Klub dannede rammen for forbundets Licensinstruktørkursus. 19 kursister bestod den afsluttende prøve
14. januar 2018