Brøndby, 1.februar 2018

I henhold til vedtægternes § 6 stk. G udsendes hermed første indkaldelse til forbundets ordinære generalforsamling, som finder sted lørdag d. 19.maj kl. 13.00 i Ishøj Fritids og Idrætscenter, Vejledalen 17, 2635 Ishøj.

Senest 15.marts skal forslag og kandidater være bestyrelsen i hænde på

info@danskkarateforbund.dk

Senest 1 uge før generalforsamlingens dato skal klubberne meddele forbundets kontor, hvem der repræsenterer klubben. Klubber kan stille med en repræsentant per påbegyndt 50 indløste licenser (opgjort 1.februar 2018).

Klubberne har 1 stemme per licens indløst (opgjort 1.februar 2018).

Dagsorden for generalforsamlingen er:

1. Kontrol af repræsentanter

1. Forelæggelse og behandling af årsberetning