Ny på Landsholdet - Ny på talentcenter

Gældende for efteråret 2019

I det følgende kan du læse om de første skridt der skal tages, når du vil optages på landsholdet eller talentcentrene.

Step 1 Tilmelding til prøvetræning – KUN for nye ansøgere

For at deltage til en prøvetræning, skal den elite/talent ansvarlige i din klub, senest 2 dage inden afholdelsen af den pågældende træning have fremsendt en mail med oplysninger på dig direkte til den ansvarlige træner (landshold og talentcenter). Oplysningerne skal blot indeholde Navn, alder, (vægt for Kumite) samt klubtilhørsforhold.

Step 2 Prøvetræning – KUN for nye ansøgere

Inden du optages på landsholdet eller på talentcentrene i enten Kata eller Kumite, vil trænerne gerne se dig an. Denne træning finder sted i sæsonen før din start. Det betyder at, vil du eksempelvis på landsholdet med start i foråret, skal du til en prøvetræning i efteråret. Se nederst i dette dokument, hvornår der finder prøvetræning sted i denne sæson.

Step 3 Indsendelse af ansøgningsskemaer

Når du har været til prøvetræning, skal du efterfølgende udfylde de gældende ansøgningsskemaer, som findes under til download.

Senest den 01.november 2019 skal der søges om pladserne til forår 2020. Husk at alle skal søge og udfylde skemaer - også dem som allerede er optaget på talentcenter og landshold!

Ansøgningsskemaerne skal sendes klubvis til tejsdamkjaer@gmail.com

Ansøger man en plads på landsholdet skal man indsende både WORD og EXCEL filerne.
Samt personlige resultater fra de fysiske test. Se vejledning her:

Ansøger man en plads på talentcenter skal man blot indsende EXCEL filen.

Husk det er din klub, som ansøger for dig. Du kan IKKE selv ansøge. Se hvordan du gør under ansøgninger og optagelse på forbundets hjemmeside.

Step 4 Optaget eller ikke optaget

Alle nye får direkte besked via mail om de er optaget eller ej senest d. 11. november 2019

Prøvetræning i efterår 2019 –
For optagelse i 1. Halvår 2020

Kumite

Landsholdets prøvetræning

Dato/tid/Sted:

Søndag d. 29. september kl. 10-14 (Aalborg)

Landstræner Allan Busk

Mail: allanbusk@gmail.com

Talentcenter ØST prøvetræning

Dato/tid/Sted:

Søndag d. 29. september kl. 11-16 (Ishøj)

Talenttræner Charlotte Foged

Mail: clottefoged@gmail.com

Talentcenter VEST prøvetræning

Dato/tid/Sted:

Søndag d. 29. september kl. 10-14 (Aalborg)

Landstræner Allan Busk

Mail: allanbusk@gmail.com

Kata

Landsholdets prøvetræning

Dato/tid/Sted:

Lørdag d. 31. august kl. 10-16 (Dragør)

Landstræner Tejs Damkjær

Mail: tejsdamkjaer@gmail.com

Talentcenter ØST

Dato/tid/Sted:

Lørdag 12. oktober kl. 10-14 (Dragør)

Talenttræner Anne Sofie Sørensen

Mail: annesofiegehl@yahoo.dk

Talentcenter VEST

Dato/tid/Sted:

Søndag d. 27. oktober kl. 10-14 (Kolding)

Talenttræner Rikke Linck

Mail: rikke46@live.dk

Spørgsmål eller yderligere information vedrørende prøvetræningerne rettes direkte til de pågældende trænere.