Katrine vinder guld til karate 1 med en virkelig suveræn præstation i Salzburg

Danskerne havde sus i handskerne til Karate1 - Serie A i Salzburg, og Katrine røg helt til tops

Karate 1 serie A har nået nye højder. Med 1400 deltagere slår antallet igen rekorder. Verdens forbundet WKF har igen formået at sætte nye fantastiske rammer for den internationale elite, og det er ganske banebrydende hvordan karatesporten nærmest fra måned til måned sætter nye rekorder.

Netop i disse enestående rammer fik Danmark fik virkelig vendt skuden. Efter en fatal start på sæsonen ved det første karate 1 stævne i Tyskland, fik danskerne ved dette historisk rekordstore stævne, meget mere sus i handskerne. Mange flere af vores ihærdige danske kæmpere vandt runder og allerbedst gik det for vores allesammens Katrine Pedersen der gik hele vejen til tops, hvor hun i finalen til sidste slog franske Alizee.

Vi fangede lige Katrine med et stort smil på læben, da hun havde fået sin guld medalje. Hun fortæller: "Bo (hendes daglige træner) og jeg har virkelig justeret på mange forskellige ting inden dette K1, og det var virkelig fedt at mærke, at de elementer virkede og dermed førte til en sejr. Det var bare rigtig vigtigt! Jeg er bare rigtig tilfreds og glad med mig selv. Det er så rart at have den følelse igen”.

Serie A er en del af den verdensomspændende Karate 1 - Liga, og det er i den grad ganske enestående at Danmark løber med en guldmedalje i dette selskab.
Allerede næste weekend er de danske kæmpere afsted igen. Denne gang til endnu et stort europæisk stævne. Polish Open er med sit internationale islæt også med til afgøre de kommende EM 2018 udtagelser for de danske kadetter og juniorer.