I de seneste 5 år har Dansk Karate Forbund afholdt Danmarksmesterskaber i Shobu Ippon samtidig med mesterskaberne jf. WKF-reglerne.

Disse discipliner er kommet for at blive i Forbundets regi og i vores bestræbelser på hele tiden at optimere og udvikle os i positiv retning afholder vi i efteråret 2017 en uddannelsesdag.

Uddannelsesdagen er for både dommere og officials, der enten ønsker at opnå denne kompetence eller dygtiggøre sig indenfor Shobu Ippon.

Det er vores målsætning at sætte fokus på regelsættet og kampafvikling blandt dommerne samt sikre at bordofficials bliver opkvalificeret til også at dømme med på disse kampe.

Detaljeret plan, tidspunkt og sted for uddannelsesdagen annonceres efter sommerferien – men tilkendegiv gerne omgående din interesse i at deltage, så vi kan skrive direkte til dig

Mail til merete@danskkarateforbund.dk – mrk Shobu Ippon / dommer eller Shobu Ippon / official

Hvis der er en klub, der er interesseret i at være vært for arrangementet og stille med kæmpere til de praktiske øvelser, vil vi også meget gerne høre fra jer.

Med sportslige hilsner

Dommer- og stævneudvalget

Milan Holck – tlf. 41227081

Merete Katborg – tlf. 40340466

Kan Danmark udvikle verdens bedste karate atleter?
Talentudviklingen i Dansk karate er i særklasse. Resultaterne igennem de sidste 10 år taler et tydeligt sprog. Siden 2008 har historien vist samme billede. Om det har været EM eller VM, så har unge atleter fra Danmark sat dagsorden, og vist vejen frem internationalt.
21. april 2018

Guld til Katrine
Katrine viste igen storform her kort tid inden senior EM ved at vinde guld ved Premier League - Rabat, Marokko
9. april 2018

Hvor skal DM afholdes i 2019

Forbundet har besluttet at sætte DM 2019 i udbud. Datoen bliver annonceret senere. Klik og læs mere.
25. marts 2018

Tilskud fra breddepuljen, part 18: Halsnæs Karate-Do kumiteseminar21. februar 2018

Stor dansk succes ved U21 EM i Sochi
Danmark gjorde sig igen bemærket ved det netop overståede U21 EM i Sochi, Rusland. Med 10 medaljekampe og 6 medaljer var mesterskaberne absolut en succes for det danske karatelandshold, som nu igen kan bryste sig af, at have en Europamester, idet Michel Corbalan gik hele vejen i U21 -84kg.
16. februar 2018

Lukket på sekretariatet
Sekretariatet holder lukket i vinterferien uge 7. Mails vil blive besvaret i et begrænset omfang, ellers henvises til bestyrelsen
12. februar 2018

Tilskud fra breddepuljen, part 16: Træningslejr Egedal Karate Klub6. februar 2018

Tilskud fra breddepuljen, part 17: Allerød Karate Dojo klubmesterskab6. februar 2018

Tilskud fra breddepuljen, part 15: Sportskarate Cup 20. maj 201730. januar 2018

Shobu Ippon uddannelse30. januar 2018

Gældende fra foråret 2018 - I det følgende kan du læse om de første skridt der skal tages, når du vil optages på landsholdet eller talentcentrene
24. januar 2018

1.indkaldelse til Generalforsamling
Lørdag d.19.maj afholdes der Generalforsamling i Ishøj. Læs i 1.indkaldelse hvem som er på valg.
22. januar 2018

Angående DM
Bestyrelsen informerer:

Til det kommende DM i Holstebro vil det være muligt for kæmpere at deltage i både wkf-kumite samt shobu ippon.

Bestyrelsen glæder sig til at se alle klubberne dyste ved forbundets flagskib, som løber af stablen 23.-25.marts i Gråkjær Arena.
18. januar 2018

Greve Karate Klub dannede rammen for forbundets Licensinstruktørkursus. 19 kursister bestod den afsluttende prøve
14. januar 2018

DEN STORE ELITESAMLING
Lørdag den 6. januar afholder Dansk Karate Forbund en stor fælles samling for alle landshold og talentcentre
18. december 2017

Dansk Karate Forbund får 252.000 kroner i Team Danmark-støtte i en satsning frem mod OL i 2020.
Dansk Karate Forbund var eneste nye forbund på listen over specialforbund, der i 2018 kan se frem til at modtage støtte fra Team Danmark.
13. december 2017

Danmark vandt VM guld og VM sølv
Lørdag den 28. oktober 2017 blev en historisk dag for dansk karate. 35 år efter den første danske VM-medalje kom i hus, vandt vi både en VM-sølv og en VM-medalje af fineste karat.
27. november 2017

Sølv til Katrine på Okinawa
Katrine Pedersen viste endnu engang verdensklasse da hun ved Karate 1 - Serie A på Okinawa kæmpede en flot sølvmedalje i hus.
27. november 2017

Nye Børneinstruktører
Stort tillykke til de 19 instruktører som nu kan kalde sig Børneinstruktører under DKarF
13. november 2017

Samarbejdsaftale med DAI
DKarF og DAI har indgået en ny aftale, som er istandsat gennem DIF. Det er en fornuftig aftale som kommer begge parter til gode.
7. november 2017