I de seneste 5 år har Dansk Karate Forbund afholdt Danmarksmesterskaber i Shobu Ippon samtidig med mesterskaberne jf. WKF-reglerne.

Disse discipliner er kommet for at blive i Forbundets regi og i vores bestræbelser på hele tiden at optimere og udvikle os i positiv retning afholder vi i efteråret 2017 en uddannelsesdag.

Uddannelsesdagen er for både dommere og officials, der enten ønsker at opnå denne kompetence eller dygtiggøre sig indenfor Shobu Ippon.

Det er vores målsætning at sætte fokus på regelsættet og kampafvikling blandt dommerne samt sikre at bordofficials bliver opkvalificeret til også at dømme med på disse kampe.

Detaljeret plan, tidspunkt og sted for uddannelsesdagen annonceres efter sommerferien – men tilkendegiv gerne omgående din interesse i at deltage, så vi kan skrive direkte til dig

Mail til merete@danskkarateforbund.dk – mrk Shobu Ippon / dommer eller Shobu Ippon / official

Hvis der er en klub, der er interesseret i at være vært for arrangementet og stille med kæmpere til de praktiske øvelser, vil vi også meget gerne høre fra jer.

Med sportslige hilsner

Dommer- og stævneudvalget

Milan Holck – tlf. 41227081

Merete Katborg – tlf. 40340466

Angående DM
Bestyrelsen informerer:

Til det kommende DM i Holstebro vil det være muligt for kæmpere at deltage i både wkf-kumite samt shobu ippon.

Bestyrelsen glæder sig til at se alle klubberne dyste ved forbundets flagskib, som løber af stablen 23.-25.marts i Gråkjær Arena.
18. januar 2018

Greve Karate Klub dannede rammen for forbundets Licensinstruktørkursus. 19 kursister bestod den afsluttende prøve
14. januar 2018

DEN STORE ELITESAMLING
Lørdag den 6. januar afholder Dansk Karate Forbund en stor fælles samling for alle landshold og talentcentre
18. december 2017

Dansk Karate Forbund får 252.000 kroner i Team Danmark-støtte i en satsning frem mod OL i 2020.
Dansk Karate Forbund var eneste nye forbund på listen over specialforbund, der i 2018 kan se frem til at modtage støtte fra Team Danmark.
13. december 2017

Danmark vandt VM guld og VM sølv
Lørdag den 28. oktober 2017 blev en historisk dag for dansk karate. 35 år efter den første danske VM-medalje kom i hus, vandt vi både en VM-sølv og en VM-medalje af fineste karat.
27. november 2017

Sølv til Katrine på Okinawa
Katrine Pedersen viste endnu engang verdensklasse da hun ved Karate 1 - Serie A på Okinawa kæmpede en flot sølvmedalje i hus.
27. november 2017

Nye Børneinstruktører
Stort tillykke til de 19 instruktører som nu kan kalde sig Børneinstruktører under DKarF
13. november 2017

Samarbejdsaftale med DAI
DKarF og DAI har indgået en ny aftale, som er istandsat gennem DIF. Det er en fornuftig aftale som kommer begge parter til gode.
7. november 2017

Søg tilskud som stævnearrangør
Har du afholdt stævne i 2017 kan du søge tilskud gennem forbundet. Ansøgningsfrist er 1.dec.
13. oktober 2017

Gældende fra efteråret 2017 - I det følgende kan du læse om de første skridt der skal tages, når du vil optages på landsholdet eller talentcentrene
11. oktober 2017

Katrine vinder guld til karate 1 med en virkelig suveræn præstation i Salzburg
Danskerne havde sus i handskerne til Karate1 - Serie A i Salzburg, og Katrine røg helt til tops
9. oktober 2017

ABC - ny medlemsstruktur
Som besluttet på generalforsamlingen indfører forbundet differentieret medlemskab fra 1.januar 2018.
27. september 2017

Ny pulje med midler til klubberne
Læs om den initiativpulje og deadline for breddepuljen
20. september 2017

Danmark blandt de bedste i hård international konkurrence i Luxembourg
Lion Cup, stævnet i Luxembourg, som alle vil være med til, er netop blevet afholdt, og de danske kæmpere gjorde det fænomenalt.
19. september 2017

Dansk Karate forbund opretter 2 nye kraftcentre
Er man en del af talent og elite i Dansk Karate Forbund, så er der virkelig godt nyt til dig!
10. august 2017

Stærk præstation ved World Games
Katrine Pedersen nåede helt frem til bronzekampen ved World Games i Polen
1. august 2017

Så fandt fighterpokalen vej hjem
Læs om den nye fighter pokal - Jesper Juls minde
31. juli 2017

Shobu Ippon uddannelses-og udviklingsdag
Se her alle dommere og officials med interesse i shobu ippon.
20. juni 2017

Nye dommerlicenser