Flere top placeringer ved rekordstort German Open

Danmark leverede en gedigen indsats ved det kæmpestore Premier league stævne German open. Med en top 5, 2 top 8 og 4 top 16 placeringer vidner det i høj grad om at det danske senior landshold er godt på vej.
(På FOTO ses Kevin Korte, Casper Lidegaard, Jonas Pallesen, Dina Jensen, Timm Neve og Philip Carlsen)

Der var massiv deltagelse ved årets største Premier league stævne - Karate1 German open. Et stævne som havde stor betydning for det kommende VM i november. Franskmændene brugte det til udtagelse, og det viste at blive til en stærk konkurrence, hvor blandt andet russerne viste sig som en nation, der igen er på vej.

"Danskerne vandt mange kampe ved årets German Open. Hele 20 danskere havde fundet vej til Hanau, som ligger ved Frankfurt. Endnu en gang et godt sammenhold og opbakning var kendetegnende blandt de danske kæmpere og trænere. Små marginaler holdte os fra medaljer og flere medaljekampe. Vi har en lille måneds tid til justeringer, inden vi vender næsen igen mod Tyskland og årets højdepunkt VM for seniorerne. Men optakten her har givet en god følelse, og Danmark kan godt levere et resultat. Tillykke til kæmperne med de mange sejre", fortæller Landstræner Allan Kjærsgaard

Det blev til følgende resultater/ placeringer:

Top 5 til Dina Jensen i +68 kg
Dina Jensen vinder første 2-0 over Norge, taber anden 0-2 til Spanien - kommer i opsamling, vinder første 1-0 over Ungarn, vinder anden på flag over Slovakiet efter uafgjort, taber bronze 0-2 til Belgien

Top 8 til Casper Lidegaard i -60 kg
Casper Lidegaard har bye i første, vinder anden kamp 6-0 over England, vinder tredje kamp 3-0 over Frankrig. Fjerde kamp er en revanche fra EM imod Makedonien. Casper taber desværre 0-1. Ingen opsamling.

Top 8 til Jonas Pallesen i -75 kg
Jonas Pallesen har bye i første, vinder -anden 3-1 over Rusland, vinder tredje 4-3 over England, taber fjerde 0-2 til Italien, kommer i opsamling og vinder første 3-1 over Tyskland, taber kampen før bronze 1-3 til Tyrkiet.

Top 16 til Kevin Korte i -84 kg
Kevin korte vinder første 3-1 mod Frankrig, vinder anden kamp 3-0 mod Slovenien, taber tredje 3-7 mod Makedonien. Kommer i opsamling, vinder første 6-4, taber anden 3-5 til Letland.

Top 16 til Timm Neve i -67 kg
Timm Neve har bye i første, Timms modstander fra San Marino i anden runde dukker aldrig op, og Timm får sejren. Taber tredje 0-3 til Colombia - kommer i opsamling, vinder første 6-0 over Frankrig, taber anden 2-5 til Holland.

Top 16 til Katrine Pedersen i -68 kg
Katrine har bye i første, vinder anden kamp 4-0 over Tyskland, taber tredje kamp 1-3 til Tunesien.

Top 16 til Philip Carlsen i + 84 kg
Philip Carlsen har bye i første, vinder anden på flag over Guatemala efter uafgjort 2-2, taber tredje 1-6 til Serbien.

Landsholdet havde øvrige kæmpere i kamp:

I kumite:

-61 kg
Mie Zillmer tabte første 0-1 til Colombia - ingen opsamling

-75 kg
Matthias Pedersen Bye i første, vinder anden kamp 4-3 mod Italien, taber tredje mod frankrig 0-3

Christian Olsen vinder første 4-1 mod Schweiz, taber 1-5 til Tyskland - ingen opsamling

Ludvig Abild bye i første, taber anden 0-2 til Rusland

-84 kg
Jacob Balshøj, bye i første, taber anden kamp 0-1 til Rusland.

+84 kg
Marin Smits vinder første 2-1 over Bulgarien, taber 0-4 til Frankrig i anden.

Jakob Dersch taber første 0-2 til Makedonien

I kata: