19 medaljer til Lion Cup

Danmark markerer sig stærkt med 5 guld, 7 sølv og 7 bronze ved Open de Luxembourg (Lion cup)

Luxembourg lagde rammerne for Dansk Karate forbunds første resultatstævne i denne efterårssæson. Dette resultatstævne skulle bruges i forbindelse med udtagelser til titelmesterskaber i 2015.

Mange danske klubber havde derfor gjort sig klar til blandt andet at skulle kæmpe imod belgiske, schweiziske, engelske, hollandske og ikke mindst de franske landsholdskæmpere. Rent faktisk havde hele 11 nationer meldt landsholdskæmpere til.

Som en noget alternativ start på dagen, var det seniorerne der først skulle i ilden. Kl 8:00 gik de første kampe i gang, og det danske senior landshold stod klar.

Og klar - det var de, for da resultatet stod klart var Danmark med helt i front.

Det blev til følgende resultater for seniorerne:

Guld til Casper Lidegaard i -60 kg

Guld til Dina Jensen i +68 kg

Guld til Ludvig Abild i -75 kg

Guld til Kevin korte i -84 kg

Bronze til Michelle Jensen i -61 kg

Top 5 til Timm Neve i -67 kg

Top 8 til Mattias Pedersen -75 kg

Top 8 til Christian Olsen i -75 kg

Top 8 til Martin Smiths i +84

Senere på eftermiddagen begyndte børne, kadet-og juniorklasserne, og her havde Danmark både landsholdskæmpere og talentcenterkæmpere på gulvet.  Resultaterne blev følgende:

Landsholdskæmperne:

Sølv til Anders Frithioff i +76 junior

Sølv til johanna Nordh i -59 junior

Sølv til Sebastian Kos i -63 kadet

Sølv til Simon Neve i -57 kadet

Bronze til Jonas Friis i -68 junior

Bronze til Angela Zaqoomi +59 junior

Bronze til Theis Klausen -70 kg kadet

Bronze til Michel Corbalan +76 junior

Top 5 til Daniella Rothmann -59 junior

Top 5 til Nora Olsen i +59 junior

Top 5 til Mike Kjærsgaard i -61 junior

Top 5 til Johan guldbæk i -76 junior

Top 5 til Jacob Diaz i -76 junior

Top 5 til Patrick Møller i -68 junior

Top 8 til Lucas busk i -52 kadet

Talentcenterkæmperne:

Guld til Jimmy Jodelli i u14 -40

Sølv til Kevin Hummer i -70 kadet

Sølv til Thomas Andreasen (u. 12 år -45 kg.)

Sølv til Kasper Abildgaard -61 junior

Bronze til Emil Hastrup i -57 kadet

Bronze til Christoffer Stouby i u14 +50

Danmark bevæger sig rundt omkring i Europa for at prøve kræfter med de bedste. Vi har gjort det godt i mange forskellige lande. Men sjældent har vi haft mulighed for at konkurrere som nation på lige fod med en af verdens top 4 lande. At vi valgte Open de Luxembourg som resultat stævne, gjorde at vi netop kunne dyste med de toneangivende franskmænd. Hvilket vi gjorde med den helt rette fighter sjæl. Danmark fremstod som en stærk samarbejdende nation. Sammenlagt havde Danmark den bedste medalje score. Endnu et stolt øjeblik!

Imponerende resultater og stort tillykke til alle