Danmark til Istanbul Open

Danmark i medaljekampe ved Istanbul Open

De danske kæmpere trådte ind i løvens hule - og gjorde det med maner. Udover at være klart domineret af tyrkere, egyptere og iranere, viste danskerne en godkendt indsats. Det resulterede i en bronze og 2 yderligere medaljekampe i juniorklassen, samt 1 top 7 i seniorklassen.

Istanbul open var opdelt i kadet, junior og seniorerne. Istanbul open var for seniorerne (en del af den verdensomspændende liga, kaldet karate1). Dette trak kæmpere til fra den anden side af jordkloden, og gjorde dermed begge stævner til stærkt besat af lande, der er med til at sætte dagsorden for karate rundt om i verdenen.

Udover at skulle stå imod de stærke modstandere, de noget farvede tyrkiske dommere, så var den meget høje temperatur i hallen med til at få udfordringerne op i særklasse.

Organiseringen var måske heller ikke som vanen ellers byder, men kæmperne lod sig ikke påvirke, og virkede til trods for udfordringerne godt opsatte til at prøve kræfter i udkanten af Europa.

Da weekendens strabadser var overstået var følgende opnået:

Johanna vinder de første 2 kampe men taber desværre semifinalen, og kommer i opsamling og taber knebent 3-2 i bronzekampen. Johanna bliver dermed top 5.

Jacob tabte desværre hans første kamp.

Frederik tabte desværre også første kamp.

Anders tabte sin første kamp men kommer med i opsamlingen, han vinder første opsamlings kamp, men taber desværre den anden og er så ude. Anders blev top 5.

Mike vinder de første 2 kampe. Mike taber semifinalen 0-1, kommer i opsamling som han vinder 7-3 og vinder derfor bronze.  Stort tillykke.

Katrine vinder første kamp, taber anden kamp, kommer i opsamling, men taber desværre første kamp her.

Kevin tabte desværre hans første kamp.

Dina har bye i første, vinder første, taber anden, kommer i opsamling taber om at komme i bronzekamp. Ender dermed på en delt 7. plads.

Vi vil godt ønske alle tillykke med resultaterne og godt gået med indsatsen.

Landstræner Allan Kjærsgaard