Nye forbundsinstruktører

Tillykke til følgende instruktører, som nu har mulighed for at få del i uddannelsespuljen ved at gennemføre instruktøruddannelse i deres respektive klubber:

Genbukai:
Simon Kempf
Martin Kemph
John Byrgesen
Peter Westergaard

Østerbro Shotokan:
Jesper Løntoft

Allerød:
Mikkel Sommer

Salah Eddine Ziat

Nyt fra WKF
Det kommende European Games i Baku vil få fornemt besøg af mr. Patrick Hickey, præsident for European Olympic Committées.
7. oktober 2014

Nye licensinstruktører
Ved kursus i Aalborg Karate Skole blev der uddannet 17 nye licensinstruktører.
30. september 2014

Flere top placeringer ved rekordstort German Open
Danmark leverede en gedigen indsats ved det kæmpestore Premier league stævne German open. Med en top 5, 2 top 8 og 4 top 16 placeringer vidner det i høj grad om at det danske senior landshold er godt på vej.
28. september 2014

Banzai Cup - Kata
Gode resultater for den danske elitestruktur ved efterårets første udtagelsesstævne i kata
25. september 2014

Begynderstævne i Greve23. september 2014

Nye Kata instruktører
6 trænere er blevet uddannet på det nye eksklusive WKF-Kata kursus under landstræner Tejs Damkjær
23. september 2014

Stem på Karatetalenter
Casper Lidegaard og Amanda Madsen er nomineret til Guldbarreprisen 2014.
19. september 2014

19 medaljer til Lion Cup
Danmark markerede sig stærkt ved dette internationale stævne, hvor masser af landsholdskæmpere fra Frankrig, Belgien, Schweiz, Holland, England og Luxembourg var mødt frem.
15. september 2014

Danmark til Istanbul Open
Det blev til en bronze og to yderligere medaljekampe i det hårde selskab. Læs landstræner Allan Kjærsgaards beretning
12. september 2014

Medlemmer til Ordens-og Amatørudvalget søges
Send en mail til forbundets kontor hvis du har lidt erfaring med jura og har lyst til at give en hånd med
8. september 2014

WKF Hijabs
Den muslimske hovedbeklædning, hijab, er nu godkendt til både udøvere og dommere.
8. september 2014

Nyt fra WKF29. august 2014

Referat fra Eliteudvalgsmøde27. august 2014

Nye tiltag mod doping i WKF21. august 2014

Nye forbundsinstruktører
7 nye instruktører gennemgik træneruddannelse på niveau 2
18. august 2014

Flemming Almtorp 40 års jubilæum
Aalborg Karate Skole afholder reception lørdag 23.august 13-17 i klubbens lokaler for at fejre en af dansk karate forbunds store personligheder
11. august 2014

Nyt fra WKF
Læs WKF´s reaktion på UWK - United World Karate
4. august 2014

Læs referat fra sidste bestyrelsesmøde
Nu er referatet fra hovedbestyrelsesmødet af 2.juli tilgængeligt
11. juli 2014

Masser af uddannelsestilbud til efteråret
Forbundet tilbyder 10 kurser til efteråret, flere af dem for første gang. Allerede nu er nogle af dem tilgængelige på intranettet.

Se landsholdsudtagelserne
Klik ind under Elite og se de nyeste udtagelser, ratings samt hvem som skal til VM i Tyskland til november.